Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code KORTING30 en krijg tot 30% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt snel!

Amrani Totaal

Laanstraat 82-10, Soest

Keratine-behandeling bij Amrani Totaal in Soest

Kies optie

In een Notendop

Ga pluizig, droog en statisch haar tegen door het te laten voeden met lichaamseigen stoffen - met doorgaans 3 maanden zichtbaar resultaat.

Over deze deal

  • Keratine-behandeling

  • Keratine is een eiwit dat je lichaam zelf produceert en zorgt voor elasticiteit in je huid en haar
  • Gericht op het herstellen van beschadigingen van het haar en op het vormen van een laagje/coating rond het haar om het te beschermen
  • De keratine-behandeling zorgt ervoor dat je natuurlijke slag of krul behouden blijft en duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten, afhankelijk van de lengte en dikte van je haar

Deal-Voorwaarden

Vanaf het moment van aankoop 6 maanden geldig op dinsdag t/m zaterdag. Verplicht minimaal 6 uur van tevoren reserveren, telefonisch op 0620 671 717, o.v.v. Groupon. Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. De originele waarde is gecheckt op 6 oktober 2021. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Amrani Totaal

Amrani Totaal heeft haar naam overduidelijk te danken aan het aanbod. Bij deze salon in Soest kan je namelijk gemakkelijk terecht voor verzorging van je totale lichaam. Van huid tot haar en van nagels tot wimpers. Het warme team biedt specialistische behandelingen voor elk individu. Want niet alleen zijn ze gespecialiseerd in verschillende behandelingen, ze passen deze behandelingen ook nog eens aan op jouw wensen en de behoeften van jouw huid en haar. Amrani Totaal biedt bovendien het Totaal-plaatje als het gaat om de ervaring: een warm welkom wordt opgevolgd door een specialistische behandeling en de beauty- en wellness-experts doen hun uiterste best voor een tevreden klant.