Geen nieuwe meldingen

Zwangerschap- of babyfotoshoot bij Kinderfotoshoot

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 60% korting.
Kies optie

In een Notendop

Laat je bolle buik of kleine spruit vastleggen tijdens een fotoshoot, waarna je een professionele foto op DVD mee naar huis krijgt.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

 

Kies uit twee opties

  • € 14,99 voor 1 fotoshoot van je zwangerschap of je baby (waarde € 37,50)
  • € 28,99 voor een fotoshoot van je zwangerschap én je baby (waarde € 59)

De zwangerschapshoot geeft je de kans om een uniek moment vast te leggen. Zo kan je later altijd mijmerend terugkijken naar die tijd dat je blijde verwachting was. En de babyshoot geeft je dan weer de kans je kind, eventueel met een broertje en/of zusje, op foto te laten vereeuwigen. Tijdens beide shoots is er de mogelijkheid om 1 keer van outfit te wisselen en te kiezen uit meerdere achtergronden. In totaal worden er ongeveer 50 foto’s getrokken. Na de shoot krijg je 1 digitale foto, in hoge resolutie, op DVD mee naar huis. Tegen een meerprijs kan je alle 50 foto’s meenemen.

Kinderfotoshoot

Kinderfotoshoot is, zoals de naam doet vermoeden, gespecialiseerd in het maken van kinderfoto’s en familiefoto’s. Ze vereeuwigen je kleine spruit of je hele gezin op prachtige kleuren en zwart-wit foto’s. Zo heb je later altijd iets om het verleden mee te herinneren.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. juni t/m juli 2017). Niet geldig tussen 1 april 2019 en 16 juni 2019.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Meer info: De deal is inclusief 1 foto in hoge resolutie, op DVD. Overige foto's kan je tegen een meerprijs naar huis nemen. € 37,50 voor alle foto's tijdens optie 1 en € 59 voor alle foto's tijdens optie 2. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Kinderfotoshoot

Fotografie, Fotograaf