sluit
V-Day

Profotostudio

3 locaties

Zwangerschap- of babyfotoshoot bij Profotostudio

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOCAL20. Eindigt 5-2.
Code toepassen

In een Notendop

Laat je bolle buik of kleine spruit vastleggen tijdens een fotoshoot, waarna je een professionele digitale foto mee naar huis krijgt.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 14,99 voor 1 fotoshoot van je zwangerschap of je baby (waarde € 37,50)
  • € 28,99 voor een fotoshoot van je zwangerschap én je baby (waarde € 59)

De zwangerschapshoot geeft je de kans om een uniek moment vast te leggen. Zo kan je later altijd mijmerend terugkijken naar die tijd dat je blijde verwachting was. En de babyshoot geeft je dan weer de kans je kind, eventueel met een broertje en/of zusje, op foto te laten vereeuwigen. Tijdens beide shoots is er de mogelijkheid om 1 keer van outfit te wisselen en te kiezen uit meerdere achtergronden. In totaal worden er ongeveer 50 foto’s getrokken. Na de shoot krijg je 1 digitale foto, in hoge resolutie, mee naar huis. Tegen een meerprijs kan je alle 50 foto’s meenemen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via groupon.nl/reservations.
Meer info: De deal is inclusief 1 digitale foto in hoge resolutie. Overige foto's zijn tegen een meerprijs bij te bestellen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Profotostudio

Profotostudio doet vermoeden dat het gespecialiseerd is in het maken van kinderfoto's en familiefoto's, en dat is ook het geval. Ze vereeuwigen je kleine spruit of het hele gezin op scherpe kleuren en zwart-wit foto's. Zo heb je later altijd iets om het verleden mee te herinneren. Maar Profotostudio doet meer dan dat. In de studio in Amsterdam-Noord, net achter het EYE-museum, kan je ook terecht voor een zakelijke fotoshoot. Zo heb je altijd je LinkedIn-profiel voorzien van een strakke, zakelijke foto. Daarnaast is het sinds kort ook mogelijk om je samen met je geliefde tijdens een gezellig dagje strand vast te laten leggen. Bij strandtent Meijer aan Zeekort naast het NS-treinstation laat je jullie liefde tijdens een romantische shoot in beeld vereeuwigen.