Geen nieuwe meldingen

kerketuinenweg 55, Den Haag

Boulderen: kennismakingsles of basiscursus, naar keuze met maandkaart bij Boulderhal De Campus in Den Haag

Kies optie

In een Notendop

Gebruik kracht, techniek en denkwerk om jezelf all the way up te brengen zonder het gebruik van een touw en klimgordels.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 6 opties

  • € 6,99 voor een kennismakingsles Boulderen incl. huur van schoenen voor 1 pers. (waarde € 14)
  • € 12,99 voor een kennismakingsles Boulderen incl. huur van schoenen voor 2 pers. (waarde € 28)

  • € 24,99 voor een basiscursus Boulderen voor 1 pers. (waarde € 50)
  • € 48,99 voor een basiscursus Boulderen voor 2 pers. (waarde € 100)

  • € 49,99 voor een basiscursus Boulderen + maandkaart onbeperkt Boulderen voor 1 pers. (waarde € 119)
  • € 89,99 voor een basiscursus Boulderen + maandkaart onbeperkt Boulderen voor 2 pers. (waarde € 238)

Boulderen betekent letterlijk klimmen op een rotsblok, binnen deze snelgroeiende discipline is het de bedoeling dat je - middels kracht, techniek en een gezonde portie hersenarbeid - jezelf tot maximaal 4 meter omhoog puzzelt. Waar je bij klimmen gebonden bent aan touw en klimgordels is Boulderen een stuk vrijer. De introductieles is een prima manier om te ondervinden of Boulderen iets is wat je vaker zou willen doen. Binnen 30 minuten leer je de fijne kneepjes en huur van schoenen is inclusief in deze les.

De basiscursus bestaat uit 3 wekelijks opeenvolgende lessen van 2 uur waarin je de basistechniek van het Boulderen aanleert. Onderwerpen die zoal aan bod komen zijn balans, dynamiek en het overwinnen van val-angst. Deze cursus voor beginners start iedere tweede donderdag van de maand.

Kennismakingslessen:

  • Woensdag en donderdag om 19.00 uur
  • Zaterdag en zondag om 14.00 uur

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop. De kennismakingslessen vinden plaats op woensdag en donderdag om 19.00 uur en op zaterdag en zondag om 14.00 uur. De cursus start op iedere tweede donderdag van de maand en bestaat uit 3 lessen op achtereenvolgende donderdagen van 19.30 tot 21.30 uur.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Soepele sportkleding gewenst en schone gympen verplicht. Boulderen is mogelijk vanaf 7 jaar onder toezicht van een volwassene. Zelfstandig Boulderen kan vanaf 13 jaar. Voor kinderen onder de 7 jaar heeft Boulderhal De Campus een kleine speelplaats ingericht waar zij zich kunnen vermaken. Je mag zo lang Boulderen als je zelf wil. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Boulderhal De Campus

Halverwege tussen het Haagse Zuiderpark en Madestein vind je Boulderhal De Campus aan de Kerketuinenweg, achter de Escamplaan. Een avontuurlijke plek waar beginners en gevorderden en alles wat daar - jong & oud - tussenin zit uitgedaagd worden om zonder touw en klimgordels via kleurrijke wandelementen omhoog te klimmen. Eenmaal boven ben je niet van het gemak voorzien om jezelf naar beneden te laten zakken en dus sta je direct voor de volgende uitdaging: langzaam naar beneden klimmen óf jezelf laten neerploffen op de dikke valmat. Mocht je voor de tweede optie kiezen dan helpen de ervaren medewerkers je graag bij het aanleren van de juiste valtechniek. Een welverdiend drankje staat na een intensieve dag op je te wachten bij de Campus Bar waar je zoal kan kiezen voor een 'bakkie' koffie of een ijskoud pilsje. Je auto parkeer je op een van de voldoende aanwezige gratis parkeerplekken voor de deur, en ook met het openbaar vervoer is dit klimparadijs - waar je overigens ook kinderfeestjes kan geven - prima te bereiken.