sluit
TTD Launch

Krav Maga by V.L.C

Speelhuislaan 149, Breda

Cursus jeugd Krav Maga voor 1 of 2 personen

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode DUO. Eindigt 9-6.
Code toepassen

In een Notendop

Je kind komt 4 woensdagen om 16.00 trainen, waarbij de focus ligt op rennen, springen en natuurlijke reflexen in bepaalde situaties.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 12,50 voor een jeugd Krav Maga-cursus voor 1 persoon (waarde € 26)
  • € 24,99 voor een jeugd Krav Maga-cursus voor 2 personen (waarde € 52)

Je kind mag 4 keer een les jeugd Krav Maga volgen op woensdagmiddag 16.00. Jeugd Krav Maga (KKM) is een onderdeel van het Israëlische zelfverdedigingssysteem, speciaal voor kinderen en tieners tussen de 5 en 17 jaar. Krav Maga is snel aan te leren omdat het een zelfverdedigingssysteem is dat is ontwikkeld aan de hand van natuurlijke reflexen. Kinderen leren bijvoorbeeld beter te rennen en springen en ook hun val te breken. Een ander deel bestaat uit het leren reageren op ongewenst vasthouden van arm of jas. Ook wordt de kinderen geleerd hoe ze verbaal en/of fysiek anderen (vriendjes/vriendinnetjes) kunnen helpen in (nood)situaties. 

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden vanaf het moment van aankoop in, deze is daarna nog 4 weken geldig op woensdag van 16.00 tot 17.00 uur.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht voor de eerste les minimaal een week van tevoren via e-mail op info@kravmaga-vlc.nl.
Meer info: lessen moeten wekelijks gevolgd worden. Neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Krav Maga by V.L.C

Bij Krav Maga by V.L.C. (Victor Lens combat systems) kan je op verschillende locaties alles leren over deze defensieve sport. Met vestigingen over de hele wereld kunnen ze je inwijden in de details van Krav Maga. Nou ja, de hele wereld, van Dordrecht tot Breda in Nederland én een vestiging in Bangkok dan. Instructeur Victor Lens legt op een professionele en erg leuke manier alles uit en je kan er ook nog eens mee aan je conditie werken.