Geen nieuwe meldingen

Kurkuma voedingssupplement Line@

Kurkuma voedingssupplement Line@

Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Met behulp van kurkuma, gember, kaneel en zwarte peper is dit voedingssupplement ontwikkeld om de stofwisseling te verbeteren.

Product-details

  • Voedingssupplement op basis van kurkuma, gember, kaneel en zwarte peper, extracten die nuttig zijn voor een soepele spijsvertering
  • Doelstelling: gewicht verliezen
  • Ingrediënten: cellulose; kurkumawortelpoeder (Curcuma longa L.), gemberwortelpoeder (Zingiber officinale Rosc); kaneelschorspoeder (Cinnamum-mum Nees zeylanicum); zwarte peperpoeder (Piper nigrum L.); antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide. *
  • Vervaldatum: 01/2023

Opmerking: dit product is een voedingssupplement en geen medicijn, het is niet bedoeld om een ​​ziekte te voorkomen, behandelen, genezen of diagnosticeren.

Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.