Geen nieuwe meldingen

1, 2 of 4 ergonomische kussens met nekondersteuning

Kussen met nekondersteuning

Tot 43% korting.
€ 29,99
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Dit kussen, voor het ondersteunen van de nek en het hoofd, is gemaakt voor mensen die het fijn vinden om in een bepaalde houding te slapen.

Product-details

  • Canvas polykatoen
  • Gevoerd en afgewerkt met een luxe grijs/witte bies
  • Vulling: comfort traagschuim
  • Afmetingen: 33 x 50 x 11/9 cm
  • Op 60 graden wasbaar
  • Wordt in een luxe verpakking geleverd

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.