Geen nieuwe meldingen

Gedempte Zuiderdiep 13, Groningen

Onbeperkt spareribs in hartje Groningen bij La Martina (vanaf 2 personen)

Kies optie

In een Notendop

Geniet twee uur lang van onbeperkt spareribs om je vingers bij af te likken, compleet met friet, salade en een mandje brood vooraf.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
H
Harmen
9 beoordelingen4 beoordelingen
februari 10, 2020
Lekker gegeten. Leuk tafeltje bij het raam. Prima.
P
Peter
4 beoordelingen2 beoordelingen
januari 23, 2020
Top *****
E
EnnoTOP REVIEWER
26 beoordelingen14 beoordelingen
januari 1, 2020
Prima spareribs met perfecte friet. Broodjes met lekkere smeersels vooraf. Fijne bediening. Aanrader!
J
Jack
2 beoordelingen1 beoordelingen
december 22, 2019
Ietwat trage (misschien omdat we de enige gasten waren) bedieing
G
GerrieTOP REVIEWER
8 beoordelingen9 beoordelingen
december 16, 2019
Prima!
D
D.
2 beoordelingen1 beoordelingen
december 10, 2019
Goed, goede bediening lekker eten
K
kirtiha
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 9, 2019
Heel lekker! Super leuke medewerkers heel vriendelijk!
A
Angelique
6 beoordelingen2 beoordelingen
december 2, 2019
Heel gezellig, heerlijk eten en goede bediening. Zeer gastvrij
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

  • Twee uur lang onbeperkt spareribs
  • Compleet met friet en salade
  • En begin het feestmaal met een mandje stokbrood met kruidenboter
  • Voor 2-6 personen
  • Kom uiterlijk 31 januari 2020 langs
  • Gezellig eetcafé in hartje Groningen

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 januari 2020 op maandag en woensdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 8 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 4 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Maximaal 2 uur onbeperkt eten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over La Martina

Aan het Gedempte Zuiderdiep in hartje Groningen vind je het gezellige eetcafé La Martina. De locatie maakt het een prima begin-, tussen- of eindpunt van een dagje winkelen, je bent hier namelijk welkom van 's ochtends tot 's avonds voor een ontbijtje, lunch, diner of ontspannen borrel. Op de veelzijdige menukaart prijken prettige klassiekers als een uitsmijter, clubsandwich, gevulde portobello's en sliptong. Ook met een grote groep ben je hier trouwens welkom voor een hapje en een drankje. De warme inrichting met een mediterraans tintje zorgt er samen met het enthousiaste personeel voor dat je je hier in het hoge Noorden al snel thuis voelt.