Geen nieuwe meldingen

La Pescheria

Wijttenbachstraat 10HS, Amsterdam

Amsterdam-Oost: Italiaanse 2-gangenlunch bij La Pescheria

Kies optie

In een Notendop

Geniet van mediterraanse geuren die je neus binnendringen en je smaakpapillen in vervoering brengen tijdens een tweegangenlunch.

Over deze deal

Om kok te worden in een Italiaans restaurant moet je kunnen koken met liefde, passioneel met je armen kunnen zwaaien en minstens één keer per uur over je moeder praten. Geniet vurig tijdens een tweegangenlunch met een voor- en hoofdgerecht bij La Pescheria.

Kies uit 3 opties

  • € 7,99 voor Italiaanse 2-gangenlunch voor 1 persoon (waarde € 30)
  • € 14,99 voor Italiaanse 2-gangenlunch voor 2 personen (waarde € 60)
  • € 29,99 voor Italiaanse 2-gangenlunch voor 4 personen (waarde € 120)

Laat je midden op de dag meevoeren voor een Italiaans verzetje. Begin met een vegetarische minestronesoep of laat je verrassen door de vissoep van de dag. Nu je smaakpapillen zijn opgewarmd mogen ze zich opmaken voor de hoofdact van de middag: Pizza al Taglio, oftewel een rechthoekige pizza. Dat wordt smullen van hoek tot hoek van een pizza Tuna, Salmon, Fruti di mare, Napoli of Vegetarian.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week tijdens de lunch (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over La Pescheria

Op 4 minuten loopafstand van NS-station Amsterdam Muiderpoort vind je La Pescheria. Deze knusse bistro duik je binnen voor authentieke Italiaanse gerechten, waarbij een glansrol is weggelegd voor vis en schaal- en schelpdieren. Voor de gastvrije eigenaar en zijn keukenpersoneel is geen zee te hoog om jou een smaakvolle avond te bezorgen. Denk aan gerechten als linguine met venusschelpen, risotto met garnalen en zeebrasemfilet met citrusvruchten. Of een selectie van vis uit la pescheria - de vitrine - die naar smaak voor je wordt bereid.