Geen nieuwe meldingen

Autorijles voor dames: 10-14 lessen + praktijkexamen bij Lady Rijles in regio Rotterdam en Den Haag

Kies optie

In een Notendop

Al vanaf 16,5-jarige leeftijd kan je als beginnende leerling terecht bij deze rijschool om van autorijden je tweede natuur te maken.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
Mac
2 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 3, 2020
De rijles is een paar Keer verzet maar verder is het prima 👍

Over deze deal

Kies uit 3 opties

 • € 199 voor 10 autorijlessen van 50 minuten + een praktijkexamen (waarde € 499)
 • € 249 voor 12 autorijlessen van 50 minuten + een praktijkexamen (waarde € 670)
 • € 299 voor 14 autorijlessen van 50 minuten + een praktijkexamen (waarde € 740)

Deze lessen voor beginnende leerlingen duren 50 minuten en je rijdt in blokuren van twee lessen - dus 100 minuten - per keer. Je kan thuis worden opgepikt en na de les worden thuisgebracht in de volgende steden:

 • Barendrecht
 • Delft
 • Den Haag
 • Hoogvliet
 • Ridderkerk
 • Rijswijk
 • Schiedam
 • Vlaardingen
 • Voorschoten
 • Wateringen

Woon je ergens anders, dan kan je ook altijd op de NS-stations Rotterdam Centraal en Den Haag Centraal worden opgehaald.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: bijkomende kosten voor examens en EV worden door het CBR bepaald en kunnen wijzigen, kijk voor actuele tarieven op www.cbr.nl. Let op: alle drie de opties zijn zonder theorie-examen, om praktijkexamen te mogen doen moet je geslaagd zijn voor je theorie-examen; deze kosten zijn voor eigen rekening.
Reserveren: verplicht online via http://www.ladyrijles.nl/over-ons/contact of van tevoren via e-mail op info@ladyrijles.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: lessen duren 50 minuten. Er wordt gelest in blokken van 100 minuten. Alleen voor beginnende leerlingen. De eerste les is een proefles, mocht blijken dat je geen nieuwe, onervaren leerling bent, wordt € 49 in rekening gebracht. Je wordt dan niet aangenomen als leerling. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Het praktijkexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding bij Lady rijles. Lessen kan al van 16,5 jaar, kijk voor de eisen en voorwaarden op www.2todrive.nl. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Lady Rijles

Lady Rijles is een rijschool speciaal voor vrouwen waar je op een aangename manier de kneepjes van het autorijden leert. Dit gebeurt in de regio's Rotterdam en Den Haag onder begeleiding van een alerte rij-instructeur die jou helpt om vertrouwen achter het stuur te krijgen. Bovendien kan je bij Lady terecht voor extra programma's zoals opfrislessen, spoedcursussen en zelfs rijles van instructeurs die gespecialiseerd zijn in mensen met faalangst. Zo zorgen ze ervoor dat iedereen een veilige toekomst op de weg tegemoet kan rijden.