Landal Stroombroek

Midgetgolf voor 2-8 pers., naar keuze met 1 uur bowlen incl. snacks bij Landal Stroombroek in Braamt

Tot 55% korting.
Kies optie

In een Notendop


Zwaai de heupen los met een rondje midgetgolf en verleng de middag naar keuze met een uur ‘knikkeren’ voor gevorderden inclusief hapjes.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Net als een wedstrijd “spellen van delicate woorden met hete soepvermicelli” kan een avondje bowlen voor een verhitte strijd zorgen als je je erin gaat mengen. Schrijf “geschiedenis” met midgetgolf en bowlen bij Landal Stroombroek.

Kies uit 8 opties

  • € 3,50 voor midgetgolf voor 2 personen (waarde € 7)
  • € 5,50 voor midgetgolf voor 3 personen (waarde € 10,50)
  • € 6,50 voor midgetgolf voor 4 personen (waarde € 14)
  • € 9,50 voor midgetgolf voor 6 personen (waarde € 21)
  • € 12,50 voor midgetgolf voor 8 personen (waarde € 28)

  • € 24,50 voor midgetgolf + 1 uur bowlen incl. snacks met max. 4 personen (waarde € 49)
  • € 27,50 voor midgetgolf + 1 uur bowlen incl. snacks met max. 6 personen (waarde € 56)
  • € 29,50 voor midgetgolf + 1 uur bowlen incl. snacks met max. 8 personen (waarde € 63)

Bowlen en midgetgolfen zijn nogal aangename bezigheden om met mensen te doen die je leuk vindt. Het is leuk om te doen, je bent niet de héle tijd bezig met pieken en je hebt bovendien de kans om je dierbaren te spreken in een gezellige, ontspannen (en niettemin competitieve) ambiance. En bowlers en golfers streven een ‘perfect game’ na, een sportieve prestatie die te vergelijken is met een eenvoudige 3-0 overwinning in het voetbal of het tackelen van de scheidsrechter tijdens een verhit potje dammen.

Veeg de vloer aan met je tegenstanders tijdens een midgetgolf-sessie waar je rustig de tijd voor neemt. Zo neem je de omgeving in je op en bestudeer je de banen voor je afslaat. Mocht je er helemaal een sportieve middag van willen maken dan kan je altijd voor één van de opties inclusief bowlen gaan. Deze deals zijn geldig voor één baan en bieden je een uur lang de tijd om je bowl-skills te showen. Uiteraard is een bowlingsessie niet compleet zonder borrelhapjes, dus die worden je niet be-‘spared’.

Voorwaarden


Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. landelijke schoolvakanties).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: voor midgetgolf staat geen vaste tijd. Je bent vrij om voor of na het bowlen te midgetgolfen, zolang de tijd van het bowlen maar in acht wordt genomen. Kies je voor de optie met bowlen dan geldt de tijd die je reserveert in de Groupon Booking Tool voor het bowlen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Landal Stroombroek


Op het sfeervolle Landal-park Stroombroek in Braamt vind je veel goed verzorgde faciliteiten en de Bowling is daarvan de gezellige blikvanger. In de natuurrijke regio Zutphen-Doetinchem tref je bovendien veel moois aan dat vanuit Stroombroek prima te ontdekken is - denk aan bossen, weilanden, dorpjes, wijngaarden, molens en hier en daar een kasteel. Maar alleen als je de verleidelijke aanblik van 10 strakke pins op een glimmende houten bowlingbaan kan weerstaan natuurlijk.

Landal Stroombroek

Kinderactiviteiten, Midgetgolf, Sport voor kinderen, Plezier of vrije tijd
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.