Geen nieuwe meldingen

Online cursus "Beleggen voor Beginners" van Laudius

Resterende tijd beperkt!
Tot 84% korting.
Kies optie

In een Notendop

Zet je eerste stappen in de wereld van het beleggen en ‘investeer’ in een hoog rendement.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
R
Ram
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 16, 2020
Go
J
Joyce
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 11, 2020
Prima service, en goede informatie
A
A.H.
2 beoordelingen2 beoordelingen
november 9, 2020
prima
J
Jaapjan
3 beoordelingen2 beoordelingen
november 3, 2020
Programma werkt wat amateuristisch heb een telefoon en i pad nodig om beeld en geluid te hebben
W
Walter
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 3, 2020
Uitstekend
M
marian
3 beoordelingen2 beoordelingen
oktober 26, 2020
Heel goed en makkelijk te regelen
N
Nel
7 beoordelingen2 beoordelingen
oktober 19, 2020
Zeker aan te bevelen
M
Marjolein
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 7, 2020
prima
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een online cursus “Beleggen voor Beginners” - zelfstudie (waarde € 129)
  • € 49,99 voor een online cursus “Beleggen voor Beginners” - met hulp van een docent (waarde € 199)
  • € 59,99 voor een online cursus “Beleggen voor Beginners” - met hulp van een docent incl. afsluitend examen (waarde € 268,90)

Deze cursus legt de basis om op een leuke en toch verantwoorde manier te beleggen. Je wordt stap voor stap begeleid en aan het eind kan je zelf technische en fundamentele analyses maken. Je krijgt 3 jaar toegang tot de online cursus “Beleggen voor Beginners” dus je kan altijd nog teruggrijpen op eerdere modules. De lessen volg je waar je zelf wil: thuis, in de bibliotheek of bijvoorbeeld op het strand, het enige wat je nodig hebt is een laptop, tablet of smartphone.

De cursus “Beleggen voor Beginners” bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Beleggen - je maakt kennis met de belangrijkste risico’s van het beleggen, en leert welke risico’s voor jou wel of niet acceptabel zijn.

  • Beleggingscategorieën - maak kennis met verschillende beleggingscategorieën, zoals aandelen, obligaties, vastrentende waarden, vastgoed en grondstoffen, maar ook effecten, opties en futures komen aan de orde. Je leert waarom een organisatie een beursnotering aanvraagt, wat de voor- en nadelen hiervan zijn, en hoe je de beurspagina in de krant leest.

  • Economische theorie - je leert meer over de werking van de economie en de invloed van het economische beleid van de politiek en de centrale banken.

  • Technische analyse - je leert hoe je een technische analyse kan uitvoeren. Je verdiept je onder meer in het interpreteren van grafieken, omkeerpatronen, statistieken en oscillatoren.

  • Fundamentele analyse - je verdiept je in de analyse van organisaties en leert onder meer hoe je jaarverslagen kan lezen, analyseren en interpreteren. Verder maak je kennis met de voordelen van indexbeleggen en kijk je naar de invloed van kosten en de (on)voorspelbaarheid van de beurskoersen.

  • Bewegingen in de economie - leer meer over de ontwikkeling van de economie en de golfbewegingen die de economie maakt. Daarnaast verdiep je je ook in de kredietcrisis die in 2007/2008 is ontstaan.

Voordelen “Hulp van een docent” + openboekexamen

Jouw persoonlijke Laudius-docent kijkt je huiswerk na, beantwoordt al je vragen en motiveert je. En je mag tot maar liefst 3 jaar na ontvangst van je cursus huiswerk insturen (online via de digitale leeromgeving van Laudius) en hem of haar vakinhoudelijke vragen stellen. Met een gekwalificeerde Laudius-docent sta je er dus nooit alleen voor.

Je geeft zelf aan wanneer je de leerstof beheerst en dus klaar bent voor het open-boek-examen. Dan krijg je dit open-boek-examen thuisgestuurd. Je mag al je lesmateriaal gebruiken en je hebt na ontvangst van het examen 10 dagen de tijd om het te maken.

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 juli 2021.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 31 juli 2021 je cursus. Bestellen doe je op https://www.laudius.nl/groupon met gebruik van je groupon-codes. Na inwisseling van je groupon heb je 36 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Meer info: geen restitutie mogelijk na het inwisselen van de groupon. Niet geldig i.c.m. andere acties. De cursus wordt gegeven in het Nederlands. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Laudius

Laudius bewijst dat studeren niet duur en saai hoeft te zijn. Het bedrijf biedt zo’n 300 uiteenlopende cursussen aan, die je flexibel en vanuit het comfort van je eigen huis kan volgen. Je wordt begeleid door professionele vakdocenten. Al meer dan 40 jaar deelt Laudius kennis en ervaring met studeren door heel Nederland. De cursussen kunnen een verrijking zijn voor je vrije tijd of juist goed aansluiten op de laatste arbeidsmarkttrends en je cv of carrière een boost geven.