Laudius

Online cursus "Mindfulness" van Laudius

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code LOKAAL25. Ends 6-12.
Code toepassen

In een Notendop

Leer omgaan met jezelf en leg je aandacht op een leven met minder stress en meer effectiviteit.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
A
Anita
3 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juli 25, 2022
Prima!
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
mei 7, 2022
In het cursusmateriaal staan allerlei fouten. Vooral schrijf- en spelfouten, maar helaas ook inhoudelijke. En dat is dan in de stukken waar ik al kennis van had, over het door mij nog te leren kan ik niet oordelen. De kwaliteit is daarom ondermaats. Maar voor de spotprijs die ik er via Groupon voor betaalde wel ok.
C
Chelsey
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 14, 2022
Leuke opleiding. Daarnaast werkt de leeromgeving simpel. De huiswerkopdrachten worden snel nagekeken.
M
Michelle
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
februari 9, 2022
Een week geleden mijn 1e huiswerk ingestuurd maar nog niets gehoord. Nu kan ik dus al niet verder. Als ik elke week een les met huiswerk gedaan moet hebben, dan mag het wel wat sneller nagekeken worden, want zo duurt het een stuk langer.
A
Anita
3 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 8, 2022
Prima, alles naar tevredenheid, snel reageren, alles loopt soep
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Kies uit 2 opties

  • € 19,99 voor een online cursus “Mindfulness” - zelfstudie (waarde € 109)
  • € 49,99 voor een online cursus “Mindfulness” - met hulp van een docent (waarde € 179)

Met deze cursus leer je in het ‘nu’ te leven en zijn de lessen verrassende handvatten om de kwaliteit van je leven te verbeteren. De focus ligt op genieten van het moment, zelfkennis en zelfinzicht. Tijdens de cursus ga je op een reis door je eigen ziel om zo jezelf beter te leren kennen. Je krijgt 3 jaar toegang tot de online cursus “Mindfulness”.

De cursus “Mindfulness” bestaat uit de volgende onderdelen:

Vriendschap: Ga opzoek naar de betekenis achter het woord “vriendschap”. Wat wordt hier eigenlijk mee bedoeld? Wanneer is iemand een vriend? En ben jij een vriend van jezelf?

Het eeuwige moeten: Verdiep je in één van de meest gehoorde klachten van tegenwoordige tijd: we ‘moeten’ zo veel. Je leert waar dit ‘moeten’ vandaan komt, en wat je ermee kan doen.

Verantwoordelijkheden en verplichtingen: Iedereen heeft een groot aantal verantwoordelijkheden en verplichtingen, en die kunnen zwaar wegen. Je leert welke verantwoordelijkheden en verplichtingen dit zijn, en waarom we ze als zwaar ervaren.

Overtuigingen: Veel van ons ‘moeten’ is gebaseerd op persoonlijke overtuigingen. In deze module onderzoek je je eigen overtuigingen op dit gebied, en leer je hoe je deze overtuigingen ter discussie kan stellen.

Terug naar de oorsprong: Na de lessen die je tot nu toe gevolg hebt weet je waar haast vandaan komt en ga je terug naar de oorsprong. Waar komt dit alles vandaan, en ‘moet’ het allemaal echt?

Vreugde en voldoening: Tijdens deze lessen ga je je pijlen richten op deze kant. Wanneer zijn we blij, wanneer hebben we een voldaan gevoel? En wanneer ervaar je zelf vreugde of voldoening?

Waar geluk: Je gaat op zoek naar het ‘ware geluk’. Wat is dit eigenlijk, en hoe zou je het ware geluk in je eigen leven kunnen vinden?

Onze ware natuur: Onze natuur is iets waar we mee moeten leven. Je leert wat de ware natuur van de mens is, en wat je hiermee kan doen.

Time for a change: Nu weet je voldoende om een verandering in je eigen leven te brengen. Je leert hoe je deze verandering praktisch kan aanpakken.

Een persoonlijke verklaring: Tenslotte een persoonlijke verklaring, ter afsluiting en inspiratie.

Voordelen “Hulp van een docent” + openboekexamen: Jouw persoonlijke Laudius-docent kijkt je huiswerk na, beantwoordt al je vragen en motiveert je. En je mag tot maar liefst 3 jaar na ontvangst van je cursus huiswerk insturen (online via de digitale leeromgeving van Laudius) en hem of haar vakinhoudelijke vragen stellen. Met een gekwalificeerde Laudius-docent sta je er dus nooit alleen voor.

Je geeft zelf aan wanneer je de leerstof beheerst en dus klaar bent voor het open-boek-examen. Dan krijg je dit open-boek-examen thuisgestuurd. Je mag al je lesmateriaal gebruiken en je hebt na ontvangst van het examen 10 dagen de tijd om het te maken.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 januari 2023.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 31 januari 2023 je cursus. Bestellen doe je op https://www.laudius.nl/groupon met gebruik van je groupon-code. Na inwisseling van je groupon heb je 36 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Meer info: geen restitutie mogelijk na het inwisselen van de groupon. Niet geldig i.c.m. andere acties. De cursus wordt gegeven in het Nederlands. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Laudius

Laudius bewijst dat studeren niet duur en saai hoeft te zijn. Het bedrijf biedt zo’n 300 uiteenlopende cursussen aan, die je flexibel en vanuit het comfort van je eigen huis kan volgen. Je wordt begeleid door professionele vakdocenten. Al meer dan 40 jaar deelt Laudius kennis en ervaring met studeren door heel Nederland. De cursussen kunnen een verrijking zijn voor je vrije tijd of juist goed aansluiten op de laatste arbeidsmarkttrends en je cv of carrière een boost geven.