sluit
TTD Launch

Laudius

Online cursus Basiskennis Ondernemerschap, naar keuze met hulpdocent en examen via Laudius

Kies optie

In een Notendop

Met deze online cursus haal je de juiste kennis in huis om als ondernemer te starten, in welke branche dan ook.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

 • Digitale cursus Basiskennis Ondernemerschap
 • Naar keuze met hulpdocent - aan wie je vragen kan stellen - en met examen
 • De gemiddelde studieduur is 5 maanden, maar je krijgt 36 maanden toegang tot het lesmateriaal
 • Je leert je wat er allemaal komt kijken bij het starten van je eigen bedrijf, over welke kennis en vaardigheden je moet beschikken en welke zaken je geregeld moet hebben om je bedrijfsvoering goed te laten verlopen

 • In de cursus Basiskennis Ondernemerschap komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Marketing
  • Bedrijfsadministratie
  • Personeel en organisatie
 • Het afsluitende openboekexamen is een voorbereiding op het externe examen voor het officieel erkende diploma Basiskennis Ondernemerschap. Het externe examen is niet bij de deal inbegrepen.

Voordelen “Hulp van een docent” + openboekexamen

Jouw persoonlijke Laudius-docent kijkt je huiswerk na, beantwoordt al je vragen en motiveert je. En je mag tot maar liefst 3 jaar na ontvangst van je cursus huiswerk insturen (online via de digitale leeromgeving van Laudius) en hem of haar vakinhoudelijke vragen stellen. Met een gekwalificeerde Laudius-docent sta je er dus nooit alleen voor.

Je geeft zelf aan wanneer je de leerstof beheerst en dus klaar bent voor het open-boek-examen. Dan krijg je dit open-boek-examen thuisgestuurd. Je mag al je lesmateriaal gebruiken en je hebt na ontvangst van het examen 10 dagen de tijd om het te maken.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 januari 2023.
Aankoop: je kan meerdere groupons kopen en gebruiken.
Aanmelden: online inwisselen op laudius.nl/groupon, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: na inwisseling van je groupon heb je 36 maanden toegang tot het cursusmateriaal. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Laudius

Laudius bewijst dat studeren niet duur en saai hoeft te zijn. Het bedrijf biedt zo’n 300 uiteenlopende cursussen aan, die je flexibel en vanuit het comfort van je eigen huis kan volgen. Je wordt begeleid door professionele vakdocenten. Al meer dan 40 jaar deelt Laudius kennis en ervaring met studeren door heel Nederland. De cursussen kunnen een verrijking zijn voor je vrije tijd of juist goed aansluiten op de laatste arbeidsmarkttrends en je cv of carrière een boost geven.