Geen nieuwe meldingen

Online cursus "Praktijkdiploma boekhouden (PDB)" van Laudius

Kies optie

In een Notendop

Leer over de principes van bedrijfsadministratie, kostencalculatie en financiering tijdens deze online cursus.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
Marcel
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 13, 2021
Snelle levering goede kwaliteit lessen en hele goede service van hun klantenservice
M
Marouscha
2 beoordelingen2 beoordelingen
juli 6, 2021
Snel contact. Erg positief tot nu toe!
N
Nel
8 beoordelingen3 beoordelingen
juli 6, 2021
Prima
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 5, 2021
👍
H
Halima
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 29, 2021
Geweldig
H
H
3 beoordelingen2 beoordelingen
juni 29, 2021
Super service
G
Gerdatop reviewer
10 beoordelingen5 beoordelingen
juni 23, 2021
Helemaal top!
M
Marjan
1 beoordelingen1 beoordelingen
mei 31, 2021
Prima
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 39,99 voor een online cursus “Praktijkdiploma boekhouden (PDB)” - zelfstudie (waarde € 199)
  • € 79,99 voor een online cursus “Praktijkdiploma boekhouden (PDB)” - met hulp van een docent (waarde € 269)
  • € 89,99 voor een online cursus “Praktijkdiploma boekhouden (PDB)” - met hulp van een docent incl. afsluitend examen (waarde € 338,90)

Doe kennis op over bedrijfsadministratie, kostencalculatie en financiering en leer hoe je belangrijke financiële rapportages opstelt voor kleine en middelgrote bedrijven. Je hebt 3 jaar toegang tot het cursusmateriaal, gemiddeld zijn er zo’n 6 maanden nodig om de cursus af te ronden.

In de online cursus “Praktijkdiploma boekhouden (PDB)” komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Bedrijfsadministratie niveau 4 - leer berekeningen te maken voor de financiële administratie van handels- of dienstverlenende ondernemingen. Doe kennis op over de belangrijkste theorie en begrippen en over het samenstellen van een grootboekrekening en kolommenbalans.
  • Kostencalculatie niveau 4 - leer hoe je kostprijs- en verkoopprijsberekeningen maakt en hoe je het resultaat van productie en verkoop berekent. Krijg inzicht in resultaten en presentatiemethoden.
  • Financiering niveau 4 - leer over de belangrijkste theorie over financiering, termen als agio, aandelen en verschillende ondernemingsvormen komen voorbij. Leer hoe je berekeningen maakt voor een periodeafsluiting en hoe je kengetallen berekent.

Het afsluitende openboekexamen is een voorbereiding op een extern examen dat je bij een externe exameninstantie af kan leggen. Als je slaagt voor het externe examen levert dat je het Associatiediploma PDB op, een officieel erkend certificaat op MBO-niveau 4. Het externe examen is niet bij de deal inbegrepen.

Voordelen “Hulp van een docent” + openboekexamen

Jouw persoonlijke Laudius-docent kijkt je huiswerk na, beantwoordt al je vragen en motiveert je. En je mag tot maar liefst 3 jaar na ontvangst van je cursus huiswerk insturen (online via de digitale leeromgeving van Laudius) en hem of haar vakinhoudelijke vragen stellen. Met een gekwalificeerde Laudius-docent sta je er dus nooit alleen voor.

Je geeft zelf aan wanneer je de leerstof beheerst en dus klaar bent voor het open-boek-examen. Dan krijg je dit open-boek-examen thuisgestuurd. Je mag al je lesmateriaal gebruiken en je hebt na ontvangst van het examen 10 dagen de tijd om het te maken.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 juli 2021.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Aanmelden: je ontvangt je groupon via e-mail, meld je daarmee uiterlijk 31 juli 2021 aan. Aanmelden doe je op www.laudius.nl/groupon met gebruik van je groupon-code. Na inwisseling van je groupon heb je 36 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Laudius

Laudius bewijst dat studeren niet duur en saai hoeft te zijn. Het bedrijf biedt zo’n 300 uiteenlopende cursussen aan, die je flexibel en vanuit het comfort van je eigen huis kan volgen. Je wordt begeleid door professionele vakdocenten. Al meer dan 40 jaar deelt Laudius kennis en ervaring met studeren door heel Nederland. De cursussen kunnen een verrijking zijn voor je vrije tijd of juist goed aansluiten op de laatste arbeidsmarkttrends en je cv of carrière een boost geven.