Geen nieuwe meldingen

Le Chant d'Oiseau

Amsterdamseweg 448, Amstelveen

Viergangendiner van de chef voor 2 tot 6 personen bij Le Chant d’Oiseau

Kies optie

In een Notendop

De Chef de Cuisine verrast fijnproevers met 4 hoogstaande creaties van seizoensgebonden en waar mogelijk biologische producten.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 44,99 voor 4 gangen van de chef voor 2 personen (waarde € 90)
  • € 66,99 voor 4 gangen van de chef voor 3 personen (waarde € 135)
  • € 88,99 voor 4 gangen van de chef voor 4 personen (waarde € 180)
  • € 134,99 voor 4 gangen van de chef voor 6 personen (waarde € 270)

Wat er op het menu staat is nog niet bekend, maar de gerechten op de kaart spreken boekdelen. Zo staat er op de kaart bijvoorbeeld een kreeftencocktail met grapefruit en citruscrème, eendenborstfilet met ratatouille en saus van tijm en rozemarijn, Tournedos Rossini met aardappelpuree en Madeira-jus en als toetje een taartje van grand cru Manjari-chocolade. Laat je ook adviseren over mooie bijpassende wijnen. Wat je ook kan doen is er een bijpassend wijnarrangement bij nemen tegen meerprijs. Met dieetwensen wordt rekening gehouden, geef deze door bij het reserveren. Je hebt de mogelijkheid het menu tegen een meerprijs uit te breiden met extra gangen. Ook krijg je 10% korting op de gehele rekening bij een vervolgbezoek.

Le Chant d’Oiseau

Een naam als Le Chant d’Oiseau schept enige verwachting: zachte verlichting, witte tafelkleedjes met glanzend tafelzilver en glinsterend glaswerk, allemaal omgeven door intrigerende kunst. Die verwachting wordt ingelost, want het team van Le Chant hoeft de term noblesse oblige niet uitgelegd te worden. Het restaurant heeft pas een totale restyling ondergaan.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 020 647 0443, o.v.v. Groupon en eventuele dieetwensen.
Meer info: exclusief drankjes. Tijdens het reserveren kan je dieetwensen doorgeven. Doe je dit pas in het restaurant, dan betaal je een toeslag van € 3,50 per persoon. Je krijgt 10% op de gehele rekening bij je volgende bezoek. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Le Chant d'Oiseau