Proef een stevige burger met sla, tzatziki, tomaat, ui, kaas, baconmayonaise en skin-on frites en ontdek de lef van Liff op cocktailgebied.
Pannenkoeken kunnen altijd, dus kies je favoriete toppings of probeer iets ‘out-of-the-box’.
In het leven is het belangrijk om in balans te blijven, dus als je actief bezig geweest bent, mag je jezelf belonen met een smakelijke lunch
Geniet van een kopje koffie, ontrafel het Geheim van De Bosbergtoren en sluit af met een luxe borrelplank.
Laat je verrassen met specialiteiten uit de Frans-Mediterrane keuken, terwijl je uitkijkt over het uitgestrekte Paterswoldsemeer.
Geniet van drie verschillende soepjes en maak je maaltijd compleet met kleine broodjes en als nagerecht een frozen yoghurt.
Laat je behalve door het uitzicht vanaf het Meerwijckstrand verrassen door de chef van deze stijlvolle en eigentijdse beachclub.
Zet je tanden en een goed geslepen mes in de royale stukken gegrild vlees die je in dit knusse eetcafé in Grunn’ krijgt voorgeschoteld.
Brownies, scones, sandwiches, kletskoppen en verse fruitsalade gaan samen met onbeperkt thee tijdens een middagje proosten op ‘t leven.
Drink thee zoveel je op kan, proef een soepje en geniet van diverse bites.
Smul onder meer van verse groentesalade, gegrild rundvlees, falafel, gegrilde kipfilet, houmus, brood en gekruide rijst.
De chef legt zijn liefde voor de Turks-Marrokkaans georiënteerde keuken bloot, aan jou om daar met een diner van 10 hapjes van te genieten.
Doe eens een anders-dan-anders high tea en laat je verrassen door Arabische zoete en hartige lekkernijen.
De Groningse hemelpoorten worden geopend voor jou en je gezelschap om te genieten van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht van de chef.
Maak een keuze uit 3 hoofdgerechten en geniet van een salade en versgestoomde groente met couscous, rijst of aardappelgratin als bijgerecht.
Proef vier verschillende soorten vlees of vis samen met een mix van groenten en couscous of aardappelpartjes.
Maak kennis met de Mediterraanse en Noord-Afrikaanse keuken met deze combinatie van diverse warme en koude gerechtjes.
In het historische pand van dit imposante Landgoed geniet je in de moderne brasserie van onbeperkt thee/koffie en een tafel vol lekkers.
Laat je verrassen door een onalledaags menu - samengesteld door de chef met de smaken van het Groninger land - op een onalledaagse locatie.
Met deze lunch van de chef geniet je van een uitsmijter, een broodje kroket en een broodje vis, incl. een glas jus d’orange en koffie.
Smul van een driegangenlunch die de chef speciaal voor jou samenstelt.
Pak je rust en maak je klaar voor de tweede helft van de dag met een warm lunchgerecht óf een soep van de dag en een broodje.
Het culinaire restaurant met hotel in Blokzijl werd onder meer bekroond met een Michelinster en 14,5 GaultMillau-punten.
Bij Restaurant ‘t Havenmantsje lunch je in stijl op deze bijzondere locatie met uitzicht op de haven en aangemeerde boten.
In dit proefproces willen SVH Meesterkok Marco Poldervaart en zijn brigade jou graag als getuige om hun culinaire kwaliteiten te bevestigen.
Bij Lucas Rive maak je tijdens deze lunch vier keer kennis met culinair-creatieve gerechten, die keer op keer weten te verrassen.
Vaar wel bij alle smaken van drie creatief opgebouwde borden en vier amuses, naar je tafel geloodst door patron-cuisinier Kars van Wechem.
Meer aan bij De Saffraan voor een lunch van patron-cuisinier Kars van Wechem die modern en creatief kookt vanuit een Nederlandse basis
Het Koetshuis ligt in de Veluwse bossen, heeft al 20 jaar een Michelinster en heeft 16 GaultMillau-punten, dus laat je ‘gerust’ verrassen.
Laat je culinair verrassen met acht “Signature”-gerechtjes van chef Maxime Mazier, naar keuze met champagne, wijn, water en koffie/thee.