eSpeaks NL

150 Rue Legendre, Paris

3, 6, 12 of 18 maanden Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Russisch, Portugees of Nederlands leren met eSpeaks

Kies optie

In een Notendop

Leer vloeiend Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Russisch, Portugees of Nederlands spreken met deze online cursus.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
J
Jurgen
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
mei 25, 2022
Goede formatie. Goede leraren.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

 • Toegang tot eSpeaks
 • Naar keuze voor 3, 6, 12 of 18 maanden
 • Kies een van de talen:
  • Engels
  • Spaans
  • Frans
  • Italiaans
  • Duits
  • Russisch
  • Portugees
  • Nederlands
 • Aan het begin van de curcus doe je eerst een niveautest
 • Je doelen worden besproken
 • Daarna ga je op de eSpeaks methode de taal leren:
  • Trainingen
  • Thematische en chronologische lessen: je behandeld thema’s zoals reizen, restaurant, vrije tijd, telefoon gebruik, zakelijke e-mails en meer
  • Woordenschat en conversatiemodellen
  • Grammatica
  • Onderzoek
 • Er zijn altijd docenten beschikbaar voor vragen via chat, e-mail of telefoon

eSpeaks.com is:

Docenten zijn de hele dag bereikbaar via Chat, je kunt ze ook e-mailen of bellen. 6.000 trainingspagina’s en 4.700 multimediabestanden per taal Een reeks lessen per niveau (beginner, elementair, halfgevorderd en gevorderd) 1u30 per les 35 thematische vocabulaire/conversatiemodules. (45 minuten) 45 thematische grammaticamodules (45 minuten). 1 pagina “Bronnen” wekelijks bijgewerkt (uitdrukkingen, video’s, enz.) Sterk aanbevolen om je Pipplet of TOEIC te halen Ze zijn goedgekeurd door de Franse staat als opleidingsorganisatie en verwijzen naar DataDock Qualiopi Een volledig rapport van de training voor elke student kan naar hem worden gestuurd Compatibel op alle computers, telefoons en tablets, inclusief iPad en iPhone

Alle thema’s die je nodig hebt staan ​​op de site: reizen, restaurantbezoek, vrije tijd, telefoneren, kantoor, communicatie, technologie en de impact ervan, het economisch rapport van een land, geslaagde vakanties maar ook communicatiestrategieën, zakenreizen, zakelijke e-mails, coaching, consultant zijn, de zakenwereld in verschillende culturen, een presentatie geven, je carrière een boost geven, werken in het buitenland, competitie, technologie, marketing, outsourcing, hobby’s, netwerken, jezelf voorstellen (CV, sollicitatiebrief en interview) … en nog veel meer.

Docenten zijn de hele dag bereikbaar via chat, e-mail, telefoon. Ze zijn officieel goedgekeurd voor de TOEIC: “TOEIC certified official partner” Ze bereiden Pipplet voor 8 talen (Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Russisch, Portugees en Nederlands) Een volledig rapport van de training voor elke student kan hem worden bezorgd, tijdens zijn opleiding worden zijn vorderingen, sterke en zwakke punten aan hem aangegeven. Corporate Human Resources heeft een ‘admin’-pagina waar ze stagiaires kunnen volgen. Het verloop van je opleiding: Voordat u begint, volgen hier de verschillende stappen: * Uw niveautest * Jouw doelen * Jouw ervaring

De eSpeaks Methode: “Spreken en luisteren” in 5 stappen

Elke stap is erg leuk, interactief en de architectuur van de site is intuïtief, een leraar is er altijd om je te helpen! * Training: spreken om je dagelijks op je gemak te voelen: Een voorbereidingstijd met een mp3-bestand voor telefoons of computers, je leert of leert de basis van het gesprek om helemaal zeker te worden van jezelf. * Thematische en chronologische lessen. Elke les is opgebouwd rond een thema zoals het schrijven van een cv, reizen, communicatie, marketing, een presentatie geven… om je accent, je mondelinge uitdrukkingsvaardigheid en begrip te ontwikkelen. * Woordenschat- en conversatiemodules à la carte. Om uw woordenschat te verbeteren door een specifiek onderwerp te kiezen * A la carte grammaticamodules. Je kiest een punt dat je wilt leren of verdiepen. * Grammatica: een precies punt van grammatica. Werken aan en verbeteren van je grammaticale techniek. * Wekelijks bijgewerkte bronnen (uitdrukkingen, video’s, enz.) Tijdens de cursus zijn de docenten beschikbaar voor eventuele vragen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2024 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 3 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: verplicht van tevoren online via www.eSpeaks.com, o.v.v. Groupon.
Annuleren: nadat je de groupon hebt verzilverd, kan je niet meer annuleren.
Meer info: na inwisseling van je groupon heb je afhankelijk van je gekochte groupon 3, 6, 12 of 18 maanden toegang tot het cursusmateriaal. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over eSpeaks NL

Deze online cursussite bestaat uit 6000 pagina's en 4700 mediabestanden om Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Russisch, Portugees of Nederlands te leren. De cursussen zijn ontwikkeld door Canadese leraren die hebben lesgegeven op universiteiten of hogescholen. Ze staan de hele dag voor je klaar om je te begeleiden en helpen bij je online taalcursus. Op basis van jouw niveau ga je aan de slag en leer je de taal schrijven en spreken.