sluit
TTD Launch

LEEUW opleidingen

Boutenslaan 161a, EIndhoven

Anti-slipcursus van 4 uur bij LEEUW opleidingen (1 - 4 personen)

Kies optie

In een Notendop

Trap op zijn staart, leer keurig slippertjes te omzeilen en word vrienden met meneer de Rem.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net zoals Joe Satriani de snelste gitaarriffs speelt, een zak chips leeg is voordat je jouw mond kan opendoen en bus 7 eerder vertrekt dan je lief is, zo zijn er tal van andere zaken waarbij snelheid een belangrijke rol kan spelen. Tijdens een anti-slipcursus (1 - 4 personen) bijvoorbeeld, want een slippertje kan gebeuren, maar het is beter om tijdig op de rem te trappen. Zoek je grenzen op bij LEEUW opleidingen.

Kies uit 3 opties

  • € 59,99 voor een anti-slipcursus voor 1 persoon (waarde € 135)
  • € 112,99 voor een anti-slipcursus voor 2 personen (waarde € 270)
  • € 199,99 voor een anti-slipcursus voor 4 personen (waarde € 540)

De cursus heeft tot doel jou als bestuurder inzicht te geven in verschillende verkeerssituaties. De inhoud van de training is als volgt:

  • Theoretische uitleg
  • Het remmen en maken van een noodstop
  • Het uitwijken voor een object
  • Onderstuur en overstuur
  • Het stabiliseren van een slippend voertuig

Tijdens de cursus gebruik je je eigen auto, mocht je niet over een eigen auto beschikken dan kan je tegen betaling een auto van LEEUW opleidingen gebruiken.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op lesdagen, momenteel zijn alleen de volgende data beschikbaar voor de slipcursussen: - 6 augustus 13:00 - 4 september 13:00 - 30 oktober 13:00 - 3 december 13:00 - 18 december 13:00.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht van tevoren via reserveren.groupon.nl. Geef bij opmerkingen het aantal personen plus hun namen door.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Geldig autorijbewijs verplicht. Bij de deal maak je gebruik van je eigen auto, een auto huren bij Leeuw Trainingscentrum is mogelijk, je betaalt dan € 35 extra. De anti-slip cursus duurt 4 les-uren. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over LEEUW opleidingen

Hier mag je zijn voor een professionele rijvaardigheidstraining, een bedrijfsuitje of een familiefeest. Leeuw heeft een oefenparcours voor de auto, motor en vrachtauto. LEEUW opleidingen en Leeuw Trainingscentrum is gevestigd in Eindhoven.