Geen nieuwe meldingen

Legging met effect tegen sinaasappelhuid

Legging tegen sinaasappelhuid

Resterende tijd beperkt!
20+ bekeken vandaag
110+ gekocht
110+ gekocht
€ 9,99

In een Notendop

Deze legging is ontworpen om het silhouet te verfijnen en de buik plat te maken.

Product-details

  • Getextureerd patroon
  • Ontworpen om rondingen te accentueren door de billen op te tillen en de buik te reguleren
  • Hoge taille en dikke geweven stof
  • Slimme polyamide microvezels hebben geïntegreerde bioactieve minerale kristallen om de meest hardnekkige sinaasappelhuid te verbergen en te verhelpen
  • Samenstelling: 90% polyester, 10% elastaan

Maattabel:

maat taille (cm) heupen (cm) lengte (cm)
S 62-72 72-92 91
M 64-74 74-94 92
L 68-76 78-96 93
XL 70-78 80-98 94

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.