sluit
TTD Launch

Rederij Van Hulst B V

Kanaalstraat 270, Lisse

Lentecruise van 1,5 uur vanuit Lisse met naar keuze een bezoek aan Tulip Experience A'dam bij Rederij Van Hulst

Kies optie

In een Notendop

Vaar mee op een kleurrijke en ontspannen rondvaart over de Kagerplassen en ontdek de magie van de nationale Nederlandse bloem

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Rondvaart van 1,5 uur over de Kagerplassen
  • Op een schip met bovendek of schip met open achterdek
  • Opstaplocatie:  Lisse, Kanaalstraat t.h.v. nr. 270
  • Vaar mee op een ontspannen rondvaart
  • En ontdek de geschiedenis van de tulpen in de bollenstreek
  • Stap uiterlijk 14 mei 2023 aan boord
  • Kids van 0-2 jaar mogen gratis mee

Ontdek de Kagerplassen vanaf het water

Vanaf de bollenhoofdstad Lisse vertrek je voor 1,5 uur op een kleurrijke en ontspannen rondvaart door de Kagerplassen. Ontdek dit uitgestrekte plassengebied in het Groene Hart dat zich kenmerkt door ondiepe plassen en eilanden. Het gebied telt 18 gerestaureerde poldermolens, die nog steeds hun werk doen om de eilanden (polders) te bemalen. Tijdens de rondvaart kan je - bijna al - deze molens in al hun Hollands glorie bewonderen.

Beleef Amsterdam Tulip Experience

Tijdens een bezoek aan de Tulip Experience in Amsterdam duik je in de wereld van onze nationale bloem, verteld door een echte bollenkweker. Alle ins en outs over de geschiedenis, het kwekersproces en de magie van de tulp komen voorbij. Leef je uit in het dynamische museumgedeelte en bewonder de showtuin, waar maar liefst 1 miljoen kleurrijke tulpen staan te wachten om door jou op de foto gelegd te worden. Deze experience is compleet met een handige plattegrond en een bosje tulpen om mee naar huis te nemen.

Let op: het schip stopt niet bij Tulip Experience Amsterdam, dus een bezoek is op eigen gelegenheid en met eigen vervoer. Je vind de locatie op 10 minuten rijden van de boot, op Delfweg 37 in Noordwijkerhout.

Deal-Voorwaarden

Reserveer je tickets online via rederijvanhulst.nl/groupon. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 14/05/2023. Maximaal 5 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 5 groupon(s) te koop als cadeau. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden.

Over Rederij Van Hulst

Al meer dan 60 jaar verzorgt Rederij Van Hulst rondvaarten op maat met drankjes en zelfs geheel verzorgde diners aan boord voor maximaal 250 passagiers. De rederij is door de jaren heen steeds meer uitgebreid met nieuwe schepen en is inmiddels een begrip in de regio. Ook afvaartlocaties zijn er tegenwoordig in overvloed; de pleziervaarten van Van Hulst starten in Warmond, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Noordwijk-Binnen, Sassenheim en Katwijk aan Zee. De enthousiaste kapitein weet je over al deze locaties te vertellen onderweg en er zijn altijd verschillende drankjes en hapjes aan boord te bestellen, zodat je niet met lege handen op dat relaxte zonnedek hoeft te staan.