Geen nieuwe meldingen

Let’s Escape Haarlem

Escaperoom voor max. 6 personen, incl. bittergarnituur bij Let’s Escape in Haarlem

Resterende tijd beperkt!
Tot 35% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ga de uitdaging aan, sluit je een uur vrijwillig op in de escaperoom en baan je een weg naar de uitgang.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Anders dan bij een op hol geslagen computer kan je een escaperoom niet oplossen door Ctrl-Alt-Delete in te drukken. Zorg dat je geen foutjes maakt in de Esc-rooms van Let’s Escape.

De deal

  • € 69,99 voor escaperoom “Fall Out Shelter” voor max. 6 personen met bittergarnituur (waarde € 108)

Kies je slimste vrienden uit en laat je opsluiten in de escaperoom Fall Out Shelter. Zorg dat je een uur lang je grijze massa activeert want je zal je concentratie, denkvermogen en commnunicatieskills hard nodig hebben. In escaperoom Fall Out Shelter ligt Nederland onder vuur en de enige manier om aan een bombardement te ontkomen is om zo snel mogelijk weg te wezen. Onbekende vliegtuigen zijn het Nederlandse luchtruim binnengedrongen en ze zijn op weg naar Haarlem. Steek de koppen bij elkaar en zoek de uitgang van de bunker, voordat het te laat is.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m donderdag en zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via https://letsescape.nl/haarlem/escape-rooms/fall-out-shelter/, vermeld je groupon-code in het veld "Extra informatie" en selecteer "Betaling op locatie".
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je telefoon of afgedrukt. Alleen geldig voor de escaperoom Fall Out Shelter. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Let’s Escape Haarlem

De escaperooms van Let's Escape zitten goed in elkaar, zijn creatief en zorgen voor een unieke beleving. Ze vertellen een spannend eigen verhaal en jij moet je best doen om samen met je meest pientere vrienden of familieleden de puzzels en mysteries op te lossen. Je vindt Let’s Escape Haarlem naast De Raaks Halle in de Haarlemse binnenstad.

Let’s Escape Haarlem

Plezier of vrije tijd, Ontsnappingsspel
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.