sluit
Gebruik code LEUK15 en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

LGBTQ+Ukraine

Doneer €10 voor stichting LGBTQ+ in Oekraïne

Kies optie

In een Notendop

Steun het werk van OutRight Action International door de LGBTQ+-gemeenschap in Oekraïne te ondersteunen.

Over deze deal

Terwijl veel leden van de LGBTQ+-gemeenschap Kiev en andere grote steden proberen te ontvluchten, heeft de liefdadigheidsinstelling voor LGBTQ+-rechten OutRight Action International een essentiële inzamelingsactie gelanceerd om groepen in Oekraïne te financieren om onderdak en ondersteuning te bieden aan ontheemden.

Na de inval van Ruslans in Oekraïne is de LGBTQ+-gemeenschap van het land een van de meest kwetsbare bevolkingsgroepen geworden, die zware straffen riskeert, waaronder opsluiting in kampen.

100% van de donaties van OutRight Action International gaan rechtstreeks naar lokale LGBTQ+-partners die de gemeenschap in Oekraïne en aangrenzende landen ondersteunen. Donaties bieden noodhulp aan LGBTQ+-mensen die behoefte hebben aan veilig onderdak, voedsel, bekwame medische zorg, vervoer voor mensen die vluchten en andere vormen van humanitaire hulp.

In tijden van crisis lopen LHBTQ+-mensen grotere risico’s.

Het OutRight Fonds voor Oekraïne voorziet vluchtelingen en mensen die zich nog in Oekraïne bevinden van voedsel, water, vervoer, veilig onderdak, toegang tot sociale steun, bekwame medische zorg en toegang tot hormoontherapieën en hiv-medicatie.

Doe mee met 7.500 mensen uit meer dan 75 landen door te doneren aan dit belangrijke fonds

De organisatie werkt samen met lokale organisaties om onmiddellijke hulp te bieden en verzekert dat “100% van de donaties lokale partners in Oekraïne en omringende landen zal helpen die queer en transgenders te ondersteunen die door deze aanvallen zijn getroffen”.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid : vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2022 heb je om een ​​donatie te doen op de website van OutRight Action International Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.

Groupon biedt deze zichtbaarheid aan OutRight Action International.
Deze aanbieding komt niet in aanmerking voor voordelen van Groupon of OutRight Action International.
Deze aanbieding komt niet in aanmerking voor het verwijzingsprogramma.

Hoe het werkt
Door op "Kopen" te klikken, wordt je automatisch doorgestuurd naar de site van OutRight Action International waar je direct een donatie doen. Groupon krijgt geen enkele commissie op deze deal. Het is een kwestie van extra zichtbaarheid geven aan deze organisatie wiens dagelijkse actie, en zeker in deze roerige tijden, cruciaal is. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Doneer aan het Rode Kruis

Het Nederlandse Rode Kruis is een vereniging die bestaat uit ongeveer 20.000 vrijwilligers, 725.000 leden en donateurs en 40.000 Ready2Helpers. Bijna 500 beroepskrachten ondersteunen de activiteiten van al deze vrijwilligers om zoveel mogelijk mensen in nood te helpen. Het Rode Kruis is neutraal en helpt iedereen ongeachte ras, geloof of politieke overtuiging.