Geen nieuwe meldingen

Lifa Living-waxinelichthouder van spiegelglas

Lifa Living-waxinelichthouder

Resterende tijd beperkt!
30+ bekeken vandaag
30+ gekocht
30+ gekocht
€ 49,95
€ 26,89
46% korting

In een Notendop

Door het licht van de kaarsen op de spiegel te reflecteren, kan deze kandelaar een eenvoudige, romantische en magische sfeer creëren.

Product-details

  • Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: voor 3, 4 of 9 kaarsen
  • Materiaal: glas en MDF
  • Spiegel van de houder gemaakt van een speciaal vuurvast glas
  • Kleuren: zwart

Afmetingen

  • Waxinelichthouder voor 3 kaarsen: 23 x 11 x 15 cm
  • Waxinelichthouder voor 4 kaarsen: 16 x 16 x 15 cm
  • Waxinelichthouder voor 9 kaarsen: 20 x 20 x 15 cm

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.