Geen nieuwe meldingen

5, 10, 20 of 30 Line@diet eiwitrijke dranken

5, 10, 20 of 30 Line@diet eiwitrijke dranken

€ 28
€ 8,99
67% korting

In een Notendop

Deze dranken bevatten veel eiwitten en geen suikers of koolhydraten en zijn heerlijk als ontbijt of tussendoortje, koud of warm.

Product-details

  • Merk: Line @ diet

Voorbereiding:

  • Giet 200 ml. water in de shaker. Voeg de bereiding toe en schud. Verwarm 45 seconden in de magnetron voor een warme drank.

Ingrediënten:

Melkeiwit, 16% magere cacaopoeder (soja), aroma, inuline, natriumchloride, zoetstoffen: sucralose, aroma.

Bevat fenylalanine.

Allergenen:

Tarwegluten, melk, lactose, ei, soja, room, boter. Allergenen veranderen naargelang de smaak: het is raadzaam om de tabel met ingrediënten voor elke smaak zorgvuldig te lezen. Als ze aanwezig zijn, zijn ze vetgedrukt.

Vervaldatum: 7-2023

Voorwaarden

Levering: € 1,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.