sluit
Gebruik code LOKAAL25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen.

1, 2 of 3 Engelse eBooks uit de webshop van Lonely Planet

Kies optie

In een Notendop

Je hebt keuze uit ruim 230 Engelstalige eBooks die op vrijwel alle soorten apparaten te gebruiken te gebruiken zijn.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 6,99 voor 1 Lonely Planet eBook
  • € 10,99 voor 2 Lonely Planet eBooks
  • € 12,99 voor 3 Lonely Planet eBooks

Lonely Planet-eBooks zijn digitale versies van de bekende papieren reisgidsen. Wanneer je een eBook koopt, kan je deze in z’n geheel downloaden en je kan in bijna alle gevallen de reisgids ook per hoofdstuk downloaden. Bijna alle eBooks komen in PDF, ePub en Mobi-formaten, dus ze zijn naar alle soorten apparaten te downloaden zoals iPhones, iPads, Androids, Kindles en meer. In de Lonely Planet-shop kan je van verschillende eBooks een preview downloaden en bekijken.

Zo verkrijg je je eBook:

  1. Koop je voucher voor 1, 2 of 3 titels op Groupon
  2. Selecteer de eBooks die je wil en voeg ze toe aan je mandje in de online Lonely Planet-shop.
  3. Voer de code in die op je groupon staat
  4. Ga verder naar check-out om de download-links in je e-mail te ontvangen
  5. Download de eBooks op je apparaat of apparaten

Let op: download de eBooks binnen 2 maanden na de aankoop in de Lonely Planet-webwinkel.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: geldig vanaf moment van aankoop t/m 31 oktober 2016.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil. Maximaal 1 groupon per bestelling te gebruiken. De groupon moet in één keer gebruikt worden.
Levering: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 31 oktober 2016 je Lonely Planet eBook(s). Bestellen doe je op http://shop.lonelyplanet.com/ebooks/, met gebruik van je groupon-codes. Let op: download de eBooks voor 31 oktober 2016 na de aankoop in de Lonely Planet-webwinkel.
Meer info: het retourneren van dit product is niet mogelijk. eBooks zijn alleen verkrijgbaar in Engels. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Lonely Planet

Lonely Planet is een icoon op het gebied van reisgidsen, reiswebsites en reistips met lezens- en belevenswaardige verhalen over bezienswaardigheden, overnachtingsmogelijkheden, gebruiken en geschiedenis van landen, regio's, routes en steden. Er zijn ruim 230 Lonely Planet eBooks die je wegwijs maken. Behalve de must-see's beschrijven ze ook restaurants, cafés en discotheken. Ze berusten allemaal op ervaringen van de auteur(s). Zij zijn al eens op die bijzondere plekken in de wereld geweest en weten dus waar ze over praten.