sluit
Gebruik code MASSAGE25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Lucas Rive

Oude Doelenkade 7, Hoorn

Gastronomische 4-gangenlunch v/d chef bij Michelinster-restaurant Lucas Rive in Hoorn (vanaf 2 pers.)

Kies optie

In een Notendop

Bij Lucas Rive maak je tijdens deze lunch vier keer kennis met culinair-creatieve gerechten, die keer op keer weten te verrassen.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Beschikbaarheid Reserveren

Elegantie is een keurmerk dat verdiend moet worden, een traditioneel arbeidsethos siert een chef-kok en verrassingen laten het mensenhart sneller kloppen. Proef de smaakvolle symbiose van gratie, vlijt en verfijning in de historische haven van Hoorn bij Michelinster-restaurant Lucas Rive.

Kies uit 3 opties

  • € 79,99 voor een gastronomische viergangenlunch van de chef voor 2 personen
  • € 119,99 voor een gastronomische viergangenlunch van de chef voor 3 personen
  • € 159,99 voor een gastronomische viergangenlunch van de chef voor 4 personen

Het menu komt uit de witte koksmuts van de chef en zit boordevol creatieve kunstwerkjes die dagelijks wisselen, met herkenbare ingrediënten van bijzondere kwaliteit. Deze komen zoveel mogelijk uit de streek rondom Hoorn. Ook is het mogelijk een bijpassend wijnarrangement te bestellen zodat de lunch nog dat tikkeltje extra mee krijgt à € 7,50 per persoon per glas.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op donderdag en vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Arriveren op donderdag en vrijdag tussen 12.00 en 14.00 uur - en op zondag ( t/m 20 december 2018!) tussen 13.00 en 14.00 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Lucas Rive

Dit gekende restaurant in hartje Hoorn is niet alleen bekroond met een fonkelende Michelinster, maar scoort ook 16 GaultMillau-punten. Verder is de zaak ook toegetreden tot Les Patrons Cuisiniers, een culinair samenwerkingsverband van goede vrienden die vakmanschap, culinaire creativiteit en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

In het restaurant is een smakelijke combinatie tot stand gekomen: gastronomie met een sfeervolle strik erom. Je kan hier met maximaal 89 mensen terecht, dus het is goed mogelijk om jouw hele (schoon)familie uit te nodigen voor een buitengewone maaltijd in de historische haven van Hoorn. Ook het stijlvolle interieur - en de aanwezigheid van airconditioning - maakt het aangenaam om hier te eten. De honderden glazen die zorgvuldig in rijtjes staan, de ingelijste foto's aan de wand, de gerechten: alles is even zorgvuldig samengesteld.

Facebook