Geen nieuwe meldingen

3 California Scents-luchtverfrissers voor in de auto

Luchtverfrissers voor in de auto

Tot 47% korting.
260+ gekocht
260+ gekocht
€ 16,99
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Met deze geurverspreiders van California Scents geniet je van een aangename geur in je auto.

Product-details

  • Afmetingen: 7 x 21 x 4 cm
  • California Scents-luchtverfrissers
  • Tot 60 dagen blijvende geur
  • Anti-overloopformule met geventileerde deksel
  • Biologisch afbreekbaar
  • Geuren: Balboa Bubblegum, Cinnamon Apple, Coronado Cherry, Fresh Linen, Arctic Ice, La Jolla Lemon, Monterey Vanilla, Shasta Strawberry en Verri Berry

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.