Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Dutch Boat Tours

Kalverringdijk 25, Zaandam

Privé-rondvaart over de Zaanse Schans van 75 of 150 minuten incl. schipper voor max. 11 personen door Dutch Boat Tours

Kies optie

In een Notendop

Laat relaxt het Oud-Hollandse landschap aan je voorbij glijden; de schipper weet de weg naar diverse bezienswaardigheden.

Over deze deal

  • Privé-rondvaart over de Zaanse Schans van 75 of 150 minuten incl. schipper
  • Startlocatie: Kalverringdijk 25 in Zaandam
  • Arrangementen voor drank en eten in overleg mogelijk
  • Er kunnen 12 passagiers mee (excl. schipper) 
  • Bepaal zelf de route of laat je verassen door de schipper
  • Bij slecht weer kan de sloep worden overkapt

Deal-Voorwaarden

Afhankelijk van weersomstandigheden. Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2021 op alle dagen van de week (let op: beperkte beschikbaarheid in het weekend). Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil. Reserveer minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op ahoy@dutchboattours.nl, o.v.v. Groupon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Dutch Boat Tours

De Zaanse Schans is wereldberoemd. En daarom is de Zaanse Schans binnen Nederland vooral bekend vanwege de drommen internationale toeristen die dit gebied bezoeken. Schrijf dit werelderfgoed echter niet af vanwege de massa's. Het is mogelijk om de schoonheid te ervaren op een andere manier. De mannen achter Dutch Boat Tours besloten het roer om te gooien. Na 10 jaar ervaring in het toerisme en met passie voor alles wat vaart, besloot het jonge tweetal zich toe te leggen op luxe sloepen voor maximaal 8 personen. Deze kunnen ook overkapt worden. Door de kleinschaligheid van hun onderneming ben je verzekerd van een relaxte ervaring. En hou je het gezellig klein en intiem, weg van de massa's. De mannen hebben beide ruim 10 jaar ervaring als schipper, dus je bent in kundige handen. Maar er is ook de mogelijkheid om zelf een sloep te varen.