Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds Amsterdam

Tot 44% korting.
10.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop


Ontmoet je idolen en superhelden in hun wassen glorie in één van de bekendste attracties in het centrum van de hoofdstad.

Wat je krijgt


  • Ticket voor Madame Tussauds Amsterdam
  • Data: t/m 31 januari 2019
  • Locatie: Madame Tussauds, Dam 20, 1012 NP, Amsterdam
  • Openingstijden: maandag t/m zondag van 10.00 - 20.00 uur

Bij de ingang word je al verwelkomd door koning Willem-Alexander en koningin Maxima, even later poseer je voor een foto met oud-president Barack Obama. Zing mee on stage met Lady Gaga of Adele. Voel aan de sexy sixpack van Justin Bieber en ga een potje voetballen bij Messi of Rafael van der Vaart of kijk in hun kluisjes om hun bijgeloof te ontdekken. Artistieke geesten ontmoeten ook hun grote voorbeelden: Picasso, Van Gogh, Dalí, Herman Brood en Rembrandt.

Kies uit twee opties

  • € 11 voor een entreeticket voor 1 kind (5 t/m 15 jaar) (waarde € 19,50)
  • € 14 voor een entreeticket voor 1 volwassene (16 jaar +) (waarde € 23,50)

Madame Tussauds Amsterdam

Maak je klaar voor de fameuze interactieve attractie in het hart van Amsterdam. In de unieke wereld van Madame Tussauds beleef je verrassende, leerzame en soms emotionele ontmoetingen met je idolen van vroeger en nu in de wereldberoemde expositie met wassen beelden van topzangers, filmsterren, kunstenaars, voetballers en vele andere celebrities.

Voorwaarden


Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Madame Tussauds Amsterdam t/m 31 januari 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: toon de groupon bij aankomst, dit is je entreebewijs. Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang. De optie voor een kind is geldig van 5 t/m 15 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Madame Tussauds Amsterdam


Madame Tussauds is een wereldberoemde keten in diverse grote steden in de wereld: van Londen tot Amsterdam, New York, Las Vegas en Hongkong. Het concept van Madame Tussauds is ontstaan tijdens de Franse Revolutie, toen mevrouw Marie Tussaud de kneepjes van het vak leerde in het wassenbeeldenkabinet van Dr. Curtius in Parijs. Later trok ze naar Londen, waar ze haar eerste collectie wassenbeelden tentoonstelde. Na haar dood werd haar werk voortgezet en groeide Madame Tussauds uit tot een wereldmerk.

Madame Tussauds Amsterdam

Kinderactiviteiten, Pretpark, Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.