sluit
V-Day

Beauty & Waxbar Woerden

Trasmolenlaan 8D, Woerden

Manicure met naar keuze gellak bij Beauty & Waxbar Woerden

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOCAL20. Eindigt 5-2.
Code toepassen

In een Notendop

Om goed je nagels in je leven te kunnen zetten, heb je af en toe even wat extra onderhoud nodig; help je handen een handje.

Over deze deal

 • Manicure met naar keuze gellak

 • De manicure gaat als volgt:

  • Nagellak weghalen
  • Nagelriemen en nagels verzorgen
  • Lakken (doorzichtige basislak of een andere kleur)
  • Nagelriemolie aanbrengen
  • Handcrème aanbrengen
 • Kies je voor de gellak, dan wordt de nagellak weggelaten

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: geldig t/m 30 april 2023 op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Donderdag geopend tot 21.00 uur. Reserveren: verplicht van tevoren via WhatsApp op 0683 240 952, o.v.v. je grouponcode. Annuleren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via WhatsApp op 0683 240 952, anders vervalt de geldigheid van je groupon Wanneer je 15 minuten te laat op je afspraak bent, vervalt ook de geldigheid van je groupon. Meer info: Je betaalt een meerprijs als er al een product op de nagel zit. Wil je een nailart betaal een meerprijs vanaf € 2,50 per nagel direct aan Beauty & Waxbar Woerden. Voor de gellak geldt 1 kleur. Toon bij aankomst je groupon op je mobiel of afgedrukt. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Beauty & Waxbar Woerden

Bij Beauty & Waxbar Woerden kan je terecht voor een uitgebreid aanbod aan behandelingen op het gebied van schoonheid. Ze zijn gevestigd aan de Trasmolenlaan in Woerden op de eerste etage. Zo kan je hier gel/acrylnagels en wimperextentions laten aanbrengen, je tanden laten bleken, van gezichtsbehandelingen en bindweefselmassages genieten. En ook voor pedicure en permanente make-up ben je hier aan het juiste adres. Dit alles wordt uitgevoerd door specialisten die opgeleid zijn in hun vakgebied.