Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code NICHOLAS en krijg tot 30% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt morgen.

Bandana fietsmasker, inclusief verzending

Bandana fietsmasker

€ 45
€ 10,68
76% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze multifunctionele bandana kan handig zijn handig voor het motorrijden, wandelen, skiën, fietsen, joggen en als kledingaccessoire.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Zeer praktisch te gebruiken als gezichtsmasker, muts, hoodie, hoofdband enz.

  • Materiaal: ice fabric, mix van 90% polyester en 10% spandex
  • Beschikbare kleuren: zwart, wit, grijs
  • Afmetingen: 48 x 24 cm
  • Gewicht: 70 gr.

Kenmerken: - Anti-stof - Anti-uv - Gemakkelijk door te ademen - Windafstotend - Zweet- en vochtabsorberend - Zacht aanvoelend - Kan muggenbeten voorkomen - Droogt snel

Deal-Voorwaarden

Kerstbezorging: bestellingen die tot 05/12/2021 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd.

Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper.


Levering: Gratis. Houd rekening met 21 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door Global Items AB. Geregistreerd adres: Box 54, Nynäshamn, 149 23, SE. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: support@globalitems.se.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.