sluit
V-Day

BetterFitt Boutique Gym

Laanstraat 82-16, Soest

Massage naar keuze van 60 minuten bij BetterFitt Boutique Gym in Soest

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOCAL20. Eindigt 5-2.
Code toepassen
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat je een uur lang onder handen nemen; hoe stevig en met welke techniek, dat bepaal je zelf in overleg met de masseur.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
1 dag geleden
Een goede afstemming tussen masseur en ik. Het was heerlijk en had er veel baat bij. Ik kom zeker terug.
N
Nermien
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
januari 26, 2023
Prettig en professioneel geholpen en behandeld door Tjerk. Binnenkort zal ik er nog een afspraak maken, dus voor herhaling vatbaar.
L
Lisa
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
januari 22, 2023
Het personeel was aardig en stelde ons op ons gemak. Hij vroeg erg vaak of alles naar wens waa of dat er nog iets nodig was. De massage was erg lekker en fijn op onze wensen aangepast. De dag erna voelden we spierpijn, dus de massage was effectief geweest. Het gebruik van de sauna was heerlijk tijdens het wachten, van alle gemakken voorzien. Ik vind een stoomsauna lekkerder. Dit was een infrarood sauna. De masseur bemoeide zich verder niet door ongevraagde adviezen te geven. Fijne ervaring gehad!
S
Shirley
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
december 8, 2022
Tjerk vroeg goed naar het probleem en behandelde perfect. De behandeling verliep soepel en ik merkte de volgende dag direct verschil. Er wordt echt naar je geluisterd en goed gekeken naar de anatomie van het lichaam, zo werd er niks overgeslagen om de klacht in zijn geheel aan te pakken.

Over deze deal

 • Massage naar keuze van 60 minuten

 • Keuze uit de volgende massages en behandelaar:

  • Ontspanningsmassage (Tjerk en Barbara)
  • Sportmassage (Tjerk en Barbara)
  • Hotstone (Barbara)
  • Zwangerschapsmasage (Barbara)
  • Massagetherapie en revalidatie (Tjerk en Barbara)
 • Voorafgaand aan je massage heb je een intakegesprek waarbij specifieke wensen en eventuele lichamelijke klachten worden doorgenomen

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Je kunt maximaal maar 1 groupon aankopen per persoon. Verplicht via WhatsApp reserveren op 0624 992 272 Geldigheid: 3 maanden geldig vanaf het moment op dinsdag t/m zondag (dinsdag t/m vrijdag ook in de avonduren!). Minimaal 2 uur van tevoren reserveren. Annuleren minimaal 4 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over BetterFitt Boutique Gym

Boutique Gym BetterFitt is een boutique gym met een uniek concept gericht op fitness. Door middel van personal training, coaching en massage therapie ondersteunen wij u in uw gezondheid en levensstijl. Onze massages en behandelingen zijn volledig aangepast aan uw wensen, klachten en doelen. Wij verwelkomen u graag in onze prachtige praktijk in Soest.