sluit
TTD Launch

Matera Gezondheidscentrum

2 locaties

Laserbehandeling ‘Stoppen met roken’ voor 1 of 2 personen bij Matera Gezondheidscentrum

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode DEAL. Eindigt 6-6.
Code toepassen

In een Notendop

Ga de strijd aan met je rookverslaving met lasertechniek.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 79,99 voor een laserbehandeling ‘Stoppen met roken’ voor 1 persoon (waarde € 165)
  • € 157,99 voor een laserbehandeling ‘Stoppen met roken’ voor 2 personen (waarde € 330)

Stoppen met roken is misschien wel de moeilijkste opdracht die mensen zichzelf soms geven. Een verslaving zit psychisch en lichamelijk zo diep, daar is heel wat wilskracht voor nodig. Gelukkig zijn er verschillende methodes die hierbij kunnen helpen. Laseren bijvoorbeeld. Op de juiste acupunctuurpunten wordt je met een koude laser behandeld, waarbij de zin om te roken wordt onderdrukt en je terug wordt gebracht naar de situatie vóórdat je ging roken. Het helpt bijverschijnselen van het stoppen daarnaast ook in te dammen (denk aan prikkelbaarheid en de verhoogde zin om te snoepen).

Matera Gezondheidscentrum

Bij Matera zijn ze vóór gezondheid. Ze helpen je van klacht naar kracht en zetten zich in voor jouw gezondheid. Zo bieden ze laserbehandelingen voor het stoppen met roken aan, voedingsadvies, massages en meer.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht 24 uur van tevoren telefonisch op 0572 362 630 of 0613 311 073 óf via e-mail op info@matera.nl o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Deze behandeling kan niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekering. In geval van zwangerschap vindt een aangepaste behandeling plaats. De behandeling kan niet plaatsvinden als je een pacemaker hebt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Matera Gezondheidscentrum