sluit
TTD Launch

Muziekschool

Online cursus van 30 lesweken voor gitaar, piano, drum of zang bij Muziekschool.nl

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOKAAL. Eindigt 10-6.
Code toepassen

In een Notendop

Leer stap voor stap in je eigen tempo zingen, drummen, piano of gitaar spelen, óf neem meteen twee cursussen tegelijk.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 5 opties

  • € 14,99 voor een online cursus gitaar (waarde € 75)
  • € 14,99 voor een online cursus piano (waarde € 75)
  • € 14,99 voor een online cursus drum (waarde € 75)
  • € 14,99 voor een online cursus zang (waarde € 75)

  • € 19,99 voor twee online cursussen naar keuze (waarde € 140)

Leer stap voor stap in je eigen tempo zingen, drummen, piano of gitaar spelen, óf neem meteen twee cursussen tegelijk.

Online cursus gitaar

Tijdens dit programma leer je als eerste de 10 essentiële basisvaardigheden om op een goede en snelle manier stap voor stap gitaar te spelen. Verder wordt de grootste valkuil bij het leren gitaarspelen behandeld en maak je o.a. kennis met de 14 meest voorkomende akkoorden en 8 basisslagen. De cursus bevat populaire en veel aangevraagde gitaarliedjes. 

Online cursus piano

Tijdens deze online cursus worden naast de basisvaardigheden en de meest voorkomende akkoorden handige patronen uitgelegd om te kunnen improviseren. Want dat willen we natuurlijk allemaal. Verder krijg je onder meer 3 cruciale tips voor je houding, waarmee je rugpijn en een verkeerd aangeleerd spel voorkomt. De cursus bevat populaire en veel aangevraagde pianoliedjes om te leren spelen. 

Online cursus drum

Om stap voor stap te leren drummen bevat deze cursus onder meer verschillende hoogwaardige videolessen in HD, 11 bonuslessen met tips & tricks en onbeperkt e-mailcontact met een speciale drumleraar. 

Online cursus zang

Binnen deze cursus leer je o.a. de technieken voor het voorkomen van pijn en overbelasting tijdens zang. Zo leer je hoe de juiste houding al snel kan leiden tot verbetering. Verder kan je bijvoorbeeld denken aan buikademhalingsoefeningen, theorie over stembreuk, de juiste kaakstand, ademsteun en het toepassen van dynamiek in je stem. 

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@muziekschool.nl o.v.v. de gekozen les(sen) en Groupon. Je ontvangt binnen 48 uur reactie van Muziekschool.nl.
Meer info: geschikt voor elke leeftijd. De cursus bestaat uit 30 lesweken. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Muziekschool

Bij Muziekschool.nl leer je snel, makkelijk en stap voor stap vanuit het comfort van je huis een muziekinstrument te bespelen. Je hebt de keuze uit gitaar, piano, drummen of zang. Allemaal in je eigen tempo. Dit doe je aan de hand van instructievideo's, e-books en oefeningen. Met de basiskennis die je daarna hebt, kan je al veel bekende liedjes spelen of zingen. Gaaf.