Geen nieuwe meldingen

MediaMarkt vestigingen Amsterdam

3 locaties

Media Markt-waardebon van € 20, te gebruiken voor alle artikelen inclusief aanbiedingen

Kies optie

In een Notendop

Een waardebon geldig voor het hele assortiment incl. afgeprijsde artikelen bij één van de drie Media Markt-vestigingen in Amsterdam.

Over deze deal

Je als een middeleeuwse monnik voor je laptop neerzetten en met sierlijke initialen 50 handgeschreven kopieën maken van het verslag van je laatste meeting geeft je dan wel creatieve voldoening, maar eigenlijk moet je er goed gek voor zijn. Dat ben je niet: dus haal je gewoon een printer, kopieerapparaat of e-reader met je waardebon bij Media Markt.

€ 10 voor een Media Markt-bon t.w.v. € 20


Voor € 10 koop je een waardebon van € 20 waarmee je kan gaan winkelen bij de Media Markt. Omdat ze bij Media Markt écht niet gek zijn, heb je geen minimaal te besteden bedrag voor je bon en mag je ‘m ook inzetten voor afgeprijsde artikelen en de Media Markt Megadeals.

Bij besteding voor 31 augustus 2014 maak je bovendien kans op een Samsung 48H6640 LED TV ter waarde van € 999. Daarvoor laat je gewoon een factuur opmaken door de verkoper of de infobalie in de winkel. Die moet je dan inleveren bij het verzilveren van je bon. De verdere actievoorwaarden kan je steeds in de winkel navragen.

Je kan je waardebon alleen besteden in de volgende filialen: Media Markt Amsterdam ArenA, Media Markt Amsterdam Noord en Media Markt Amsterdam Akerpoort.Media Markt


Media Markt is een Duitse winkel die zich specialiseert in elektronica. Media Markt is sinds zijn oprichting in 1979 uitgegroeid tot een internationale keten met meer dan 500 vestigingen wereldwijd, waaronder 30 in Nederland. Je kan er terecht voor een ruim aanbod aan multimedia, gaming, computers, camera’s, GPS, elektronische huishoud- en keukenapparaten, etc.

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2014 op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per bestelling en per persoon te gebruiken.
Reserveren: niet nodig. Let op: je kunt alleen afrekenen met je afgedrukte groupon bij de informatiebalie dus niet bij de reguliere kassa's.
Annuleren: niet mogelijk.
Meer info: alleen geldig bij de vestigingen Amsterdam Arena, Amsterdam Noord en Amsterdam Akerpoort. Geldig voor het gehele assortiment incl. afgeprijsde artikelen. Geen (deel)restitutie mogelijk. LET OP: bij besteding voor 31 augustus 2014 maak je kans op een Samsung 48H6640 LED TV. t.w.v. € 999. Laat hiervoor een factuur opmaken door de verkoper of infobalie. Deze lever je in bij het verzilveren van je groupon. Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over MediaMarkt vestigingen Amsterdam