Geen nieuwe meldingen

3 locaties

1, 3 of 5 XL hair behandelingen bij Medica Estetica Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

Stimuleer je haargroei en ga symptomatische haaruitval tegen met deze behandelingen in Rotterdam.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Zonder aanmoediging zou Ruud Gullit nooit zo’n sterspeler geworden zijn en zou Batman Bane nooit hebben verslagen. Moedig je haren aan en reken af met kaalheid door de haargroei te stimuleren met een XL- hair behandeling.

Kies uit 3 opties

  • € 74,99 voor 1 XL Hair behandeling (waarde € 150)
  • € 399,99 voor 3 XL Hair behandelingen (waarde € 900)
  • € 499,99 voor 5 XL Hair behandelingen (waarde € 1.200)

Bij een XL Hair behandeling wordt gebruik gemaakt van hyaluronzuur. Deze stof hydrateert en verbetert de hoofdhuid waardoor de haargroei wordt gestimuleerd. De cellen van haarwortels worden actiever, en verdere haaruitval wordt tegen gegaan. Deze methode is geschikt voor verschillende patronen van kaalheid. Meestal zijn er 4 of 5 behandelingen nodig voor optimaal resultaat. Deze behandeling is niet geschikt wanneer het haar compleet weg is. 

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag, weekenden en avonden in overleg (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0102 260 983, voor Rotterdam en Rijswijk of op 0762 042 101 voor Breda, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Tussen 6 en 8 behandelingen nodig voor optimaal resultaat. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Medica Estetica

Bij Medica Estetica kan je terecht voor medisch-cosmetische behandelingen zonder snijden die worden uitgevoerd door dokter Firdausi en dokter Köse. Zij hebben zich gespecialiseerd in anti-ageing en cosmetische geneeskunde, ze deden ervaring op in binnen- en buitenland en zij volgden diverse cursussen op hun vakgebieden. Medica Estetica is onder meer bekend van het RTL4-programma Lifestyle Experience en is gevestigd in Rotterdam, Rijswijk en Breda.