sluit
TTD Launch
The deal you have selected is not available

Medisch Lasercentrum Haarlem

Staten Bolwerk 1, Haarlem

Couperose-behandeling bij Medisch Lasercentrum Haarlem

Kies optie

In een Notendop

In een behandeling van 10-20 min. worden bloedvaatjes met lichtflitsen behandeld om de ontsierende roodheid geleidelijk te laten verdwijnen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Een coupe zit op je hoofd, een rose zit in een vaas en voor wie deze woorden aan elkaar ziet is een behandeling daartegen een rooskleurige oplossing. Zie het van een andere kant bij Medisch Lasercentrum Haarlem

Kies uit 3 opties

  • € 49,99 voor 1 couperose-behandeling voor een zone van max. 10 x 10 cm (waarde € 150)
  • € 89,99 voor 2 couperose-behandelingen voor een zone van max. 10 x 10 cm (waarde € 300)
  • € 129,99 voor 3 couperose-behandelingen voor een zone van max. 10 x 10 cm (waarde € 450)

Couperose is een ongevaarlijke huidaandoening die delen van je huid rood kleurt. Het zijn vooral de uitgezette adertjes in het gezicht - met name op wangen en neus - die zo zichtbaar zijn en maar moeizaam willen verdwijnen. Medisch Lasercentrum Haarlem zet Ellipse SWT-technologie - ook wel lasertechnologie - in om de roodheid te verminderen door de hoeveelheid rode kleurstof in die bloedvaten te laten afnemen via lichtflitsen. Het licht wordt omgezet in warmte, die het eiwit in de wand van het vaatje vernietigt, waardoor de vaatjes na de behandeling geleidelijk verdwijnen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0625 015 284, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alle behandelingen dienen binnen 6 maanden na aankoop plaats te vinden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Medisch Lasercentrum Haarlem

Medisch Lasercentrum Haarlem, om de hoek bij het Kenaupark, koppelt geavanceerde technologie aan vakkundig personeel. Ze zijn er gespecialiseerd in lasertechnologie en de verscheidenheid aan toepassingen daarvan. Zo kan je hier terecht voor het behandelen van onder meer een door de zon beschadigde huid, ouderdomsvlekken, sproeten en rimpels en voor reductie van overtollig haar.