Geen nieuwe meldingen

6 of 12 nummers Men's Health, je abonnement stopt automatisch

Mens Health

Tot 49% korting.
200+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Lees een half jaar of een heel jaar lang over gezondheid, voeding, relaties en seks, fitness, carrière, psyche, verzorging, mode en reizen.

Wat je krijgt

Een avondje stappen met de mannen is net als het lezen van een magazine: soms wil je de vrouwen er gewoon even buiten houden. Lees alles wat je als man interesseert in Men’s Health.

Kies uit twee opties

  • € 17,99 voor 6 nummers Men’s Health (waarde € 35,94)
  • € 35,99 voor 12 nummers Men’s Health (waarde € 71,40)

Men’s Health

Men’s Health is een lifestylemagazine voor de Nederlandse man. Je leest ‘m elke maand om meer te weten te komen over gezondheid, voeding, relaties en seks, fitness, carrière, psyche, persoonlijke verzorging & mode, avontuur en reizen. Men’s Health verschijnt 11 keer per jaar. En als abonnee lees je het magazine gratis digitaal op je tablet.

Voorwaarden

Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het eerste nummer wordt omstreeks 23 februari 2018 rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres. Koop je dit product via de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres).
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Originele prijs op basis van losse nummers. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift verschijnt 11 keer per jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.