Geen nieuwe meldingen

Meuldijk Schoonmaak Dienstverlening

1, 3, 5 of 8x ramenwassen door Meuldijk Schoonmaak Dienstverlening

Kies optie

In een Notendop

Geniet weer van het uitzicht na professionele reiniging van je ramen.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 14,99 voor 1 x ramen wassen (waarde € 30)
  • € 41,99 voor 3 x ramen wassen (waarde € 90)
  • € 64,99 voor 5 x ramen wassen (waarde € 150)
  • € 99,99 voor 8 x ramen wassen (waarde € 240)

Zelf je ramen wassen kan tot op zekere hoogte. Letterlijk. Maar als je het dan toch uit handen geeft voor één hoog raam, kan je net zo goed al je ramen schitteren schoon laten shinen. Want dat is waar schoonmaakprofessionals goed in zijn: ze zijn niet alleen snel, ze zijn ook schoon. Laat met deze deal je ramen aan de buitenkant weer streeploos blinkend schoon. Voor materialen en schoonmaakmiddelen worden gezorgd.

Fine Print

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per adres te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0495 852 720, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren.
Meer info: alleen geldig voor de buitenkant van je ramen. Maximaal 30 ramen bij vrijstaand huis of villa. Maximale oppervlakte voor serredak of terrasoverkapping is 50 m2 en is gelegen op de begane grond. Tijdens het ramen wassen aan de achterkant van een galerij- of rijtjeswoning moet de bewoner thuis te zijn. Binnen een straal van 20 kilometer rond Weert worden er geen voorrijkosten gerekend. Daarbuiten betaal je € 0,30/km voorrijkosten. Exclusief eventuele parkeerkosten. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Meuldijk Schoonmaak Dienstverlening

Voor schoonmaakopdrachten roep je de hulp in van de professionals van Meuldijk. Ze zijn gespecialiseerd in het reinigen van gebouwen en industriële reiniging, maar ook voor precisiewerk (schoonmaak van ramen en kozijnen) zijn ze aan te raden. Meuldijk Schoonmaak Dienstverlening is gevestigd in Weert.