sluit
Gebruik code LEUK15 en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Beauty Skillz

Maalderij 11, Nieuwerkerk aan den IJssel

Microdermabrasie-behandeling bij Beauty Skillz in Nieuwerkerk aan den IJssel

Kies optie

In een Notendop

Door de diepe exfoliatie kan de toon, textuur en helderheid van je gezichtshuid worden verbeterd.

Over deze deal

  • 1, 3 of 5 microdermabrasie-behandelingen
  • Bij Beauty Skillz in Nieuwerkerk ad IJssel
  • Gevestigd in een modern sport- en health center Body Skillz

Over microdermabrasie:

Microdermabrasie is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van het gezicht. Deze zacht polijstende behandeling kan op ieder huidtype worden toegepast en is ontwikkeld om de huid frisser, gladder en zachter te maken. Fijne kristallen worden op je huid gespoten en weer weggezogen om dode huidcellen te verwijderen zodat een nieuwe huid tevoorschijn kan komen. Bovendien wordt zo de doorbloeding en collageen-aanmaak gestimuleerd. Microdermabrasie wordt onder meer ingezet bij onzuiverheden, ouderdomsvlekken, huidverkleuringen, acné en een beschadigde huid door zon of roken.

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch reserveren op 0685 709 233. Minimaal 4 uur van tevoren reserveren. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Beauty Skillz

Beauty Skillz is onderdeel van Body Skillz, wat volledig in het teken staat van sport en voeding. Bij Body Skillz werk je aan je lichaam door te sporten en een gezonde levensstijl op bouwen, bij Beauty Skillz kan je vervolgens terecht om volledig te ontspannen en je lichaam aan de buitenkant aan te pakken. In het beautycenter heb je daarom de keuze uit tal van gezichts- en lichaamsbehandelingen zoals massages, ontharing, manicure en de zonnebank. Je parkeert er ook nog eens gratis voor de deur.