Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code DUO20 en krijg tot -20% op Lokaal & tot -10% op Hotels & Travel. Eindigt vannacht.

Werkerlaan 223, Zwolle

Microdermabrasie-behandeling van 30 minuten bij Dermalounge Beauty Center in Zwolle

Kies optie

In een Notendop

Diepe exfoliatie kan de toon, textuur en helderheid van de huid helpen verbeteren.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Microdermabrasie is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van het gezicht. Deze zacht polijstende behandeling kan op ieder huidtype worden toegepast en is ontwikkeld om de huid frisser, gladder en zachter te maken. Fijne kristallen worden op je huid gespoten en weer weggezogen om dode huidcellen te verwijderen zodat een nieuwe huid tevoorschijn kan komen. Bovendien wordt zo de doorbloeding en collageen-aanmaak gestimuleerd. Microdermabrasie wordt onder meer ingezet bij onzuiverheden, ouderdomsvlekken, huidverkleuringen, acné en een beschadigde huid door zon of roken.

  • Keuze uit 1, 3 of 5 behandelingen
  • Een behandeling duurt 30 minuten
  • Potentiële voordelen: een lichtere en zachtere huid op korte termijn, wat betekent dat make-up soepeler kan worden aangebracht. Na meerdere behandelingen merk je mogelijk een vermindering van zonnevlekken, littekens en fijne lijntjes, evenals een verbeterde huidtint en helderheid.

Deal-Voorwaarden

6 maanden vanaf het moment van aankoop geldig op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Verplicht reserveren via de online agenda op https://www.dermalounge.nl/Afspraak-maken.html, o.v.v. Grouponcode. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. De originele waarde is gecheckt op 16-09-2021.

Over Dermalounge Beauty Center

Dermalounge vind je in het winkelcentrum van de wijk Stadshagen in Zwolle. En dat komt mooi uit, want na een inspannende dag shoppen loop je hier naar binnen om bij te komen met een massage, een schoonheidsbehandeling met producten van Dermalogica of een vermoeide-voeten-verwennenerij met een pedicure. Het vriendelijke en kundige personeel helpt je ook graag met behandelingen en adviezen op het gebied van botuline-toxine, fillers, wimperextensions, permanente make-up, spray-tan en meer.