In een Notendop
- Bak zelf brood, bereid een 'dubbel gevulde' kalkoen en maak je eigen banaantaart (menu wisselt op 22 dec.)
- Mooie locatie aan de Nieuwe Meer in Amsterdam
- Gezellige eet- en kookgelegenheid
- Bij mooi weer buiten eten
- Enthousiaste chefkok met brede culinaire achtergrond
Over deze deal
Omdat anno 2013 stamppot uit de magnetron komt, komkommer in cellofaan groeit en een pizza de letterlijke belichaming is van de schijf van vijf, is een beetje culinaire educatie geen overbodige luxe. Leer en eet tijdens een eco-correcte kookworkshop met Mik le Chef, met twee, vier of zes personen, naar keuze met wijnarrangement.
Kies uit de volgende opties
- € 49,99 voor een workshop voor 2 personen (waarde € 120)
- € 64,99 voor een workshop voor 2 personen incl. wijnarrangement
(waarde € 144) - € 94,99 voor een workshop voor 4 personen (waarde € 240)
- € 124,99 voor een workshop voor 4 personen incl. wijnarrangement
(waarde € 288) - € 134,99 voor een workshop voor 6 personen (waarde € 360)
- € 184,99 voor een workshop voor 6 personen incl. wijnarrangement
(waarde € 432)
Leren koken is een kwestie van doen, en van afkijken. Leer het daarom van chefkok Mik le Chef in zijn kookstudio aan de Nieuwe Meer. Samen wordt gewerkt aan vier gangen, waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van ecologische producten. Bak je eigen brood, bereid een ‘dubbel gevulde’ kalkoen en waag je aan een heerlijke banaantaart. En het leukste is uiteraard de finale: alle gedane culinaire arbeid met smaak opeten.
Op 22 december wisselt het menu. Tot die tijd ziet het er als volgt uit:
Welkomstdrankje
- - - -
Pompoensoep met sinaasappel en gember
In huis gebakken brood
- - - -
Zuurkoolsalade met honing, sinaasappel, speculaaskruiden, gegrilde zalm
Beluga linzen, Beurre blanc
- - - -
Kalkoen “dubbel gevuld” (met vlees en fruit) met pepernoten en pruimensaus
Spruitjes met citroenschil en nootmuskaat
Rode bietenstamppot met ruccola
Ham chips en kaaskletskop
- - - -
Chocomousse, donker en wit, met jeruk purut
Ananas chips met Togarshi peper
Sinasappel compote met steranijs en kardemom.
- - - -
Koffie of thee
Vanaf 22 december is er een nieuw menu dat als volgt is samengesteld:
Welkomstdrankje
- - - -
Pompoensoep met sinaasappel en gember
In huis gebakken brood
- - - -
Zuurkoolsalade met honing, sinaasappel, speculaaskruiden, gegrilde zalm
Beluga linzen, Beurre blanc
- - - -
Risotto saffraan met wild-worstjes, paddenstoelen, doperwten en tuinbonen
Ham chips en kaaskletskop
- - - -
Antilliaanse banaantaart met cocosijsje
- - - -
Koffie of thee
Mik le Chef
Mik le Chef (Mikael Besson) staat bekend om zijn aanstekelijke enthousiasme en zijn brede culinaire achtergrond en kennis. Hij kookt met of voor klanten, op locatie, thuis, of in zijn mooie kookstudio aan de Nieuwe Meer. Ook geeft hij regelmatig advies aan kleine horecagelegenheden over het samenstellen van de menukaart en het verbeteren van de maaltijden.
Deal-Voorwaarden
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via www.bookyourgroupon.com.
Annuleren: minimaal 4 dagen van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De workshop gaat door bij minimaal 7 aanmeldingen. De workshop duurt ongeveer 4 uur. Vanaf 22 december 2013 verandert het menu. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.