sluit
TTD Launch

Mindset Movers

Dowloadbaar spellenpakket voor binnen en buiten voor kids van 4 t/m 12 jaar via Mindset Movers

Kies optie

In een Notendop

Het online spellenpakket is gevuld met spellen en een speurtocht én uitleg, zodat de kids met fris enthousiasme naar buiten kunnen sprinten.

Over deze deal

  • Downloadbaar spellenpakket met 15 spellen en één speurtocht voor 2-4 kinderen van 4 t/m 12 jaar
  • De enthousiaste sportcoaches vinden het belangrijk dat kids plezier maken en tegelijkertijd motorische en sociale vaardigheden ontwikkelen
  • En dat kunnen ze gewoon lekker thuis of in de tuin doen met hun broertjes en zusjes of met andere buurtkinderen
  • Het online spellenpakket bevat 16 verschillende binnen- en buitenspellen
  • Alle spellen zijn ontwikkeld om het kind er zelf mee aan de slag te kunnen laten gaan, maar ouders worden uitgedaagd een keer mee te doen

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bestellen: om het e-book te ontvangen stuur je een mail naar info@mindsetmovers.nl, o.v.v. je groupon-code en controle-code. Als je hem voor 20.00 uur bestelt, krijg je het spellenpakket dezelfde dag nog toegestuurd.
Annuleren: nadat je het spellenpakket hebt ontvangen, kan je je bestelling niet meer annuleren.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Mindset Movers

Met sport en spel brengen de coaches van Mindset Movers jonge kids in beweging om niet alleen hun motorische kwaliteiten, maar ook hun sociale vaardigheden te ontwikkelen. Ze gebruiken deze tactiek om de ontwikkeling van een kind optimaal te stimuleren. Als je kinderen met verschillende talenten in één team zet, vormen ze samen een machtige speler in het veld en dit boost op zijn beurt weer het zelfvertrouwen van ieder kind. Kinderen moeten plezier maken, vinden de mannen van Mindset Movers, en als ze tijdens het plezier maken vaardigheden ontwikkelen zijn het twee mooie vliegen in één klap. En niet alleen vliegen kinderen met plezier over het speelveld bij deze Mindset Movers in Haarlem, ze kunnen ook thuis plezier hebben van de spellen met de speciaal ontwikkelde spellenpakketten.