sluit
Gebruik code BUURT25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Mini-whiteboard met markeerstift en magneten, inclusief verzending

Mini-whiteboard met markeerstift en magneten

Kies optie
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Dit whiteboard wordt geleverd met een markeerstift en is ideaal voor het opschrijven en opplakken van verwijderbare notities en memo’s.

Product-details

Inclusief verzendkosten

Deze deal van Groupon wordt verkocht door Global Fulfillment Ltd.

  • Afmetingen whiteboard: 29,5 x 22,5 cm
  • Materiaal: metaal
  • Markeerstift met gum
  • Twee magneten met diameter van 2 cm

Deal-Voorwaarden

Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Jouw groupon wordt namens jou door Groupon ingewisseld bij Global Fulfillment Ltd, die de bestelling zal uitvoeren. De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Meer info: Met je bestelling bij Groupon bestel je een voucher. Je product wordt geleverd door Global Fulfillment Ltd. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: info@global-fulfillment.co.uk. Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden en informatie over retouren. Retouradres: 73 Francis Road B16 8SP Birmingham West Midlands GB.

Deze deal kan niet toegevoegd worden aan je winkelwagen, koop deze direct via "Koop".
Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.