sluit
V-Day

Modevak Atelier Emel

Trumanlaan 60C, Utrecht

€ 50 voor een waardebon van € 300 voor trouwjurken uit Modevak Atelier Emel

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOCAL20. Eindigt 5-2.
Code toepassen

In een Notendop

Tijdens één van de mooiste dagen van je leven wil je er op je mooist uitzien, kies voor een op maat gemaakte bruidsjurk van Emel.

Over deze deal

De deal

  • € 50 voor een waardebon voor trouwjurken bij Modevak Atelier Emel (waarde € 300)

Onder de Eiffeltoren zei je ‘Ja’. Of je keek elkaar verliefd aan in de non-existente badkamer van je nieuwe huis. Wanneer je besluit om te gaan trouwen, kies je voor een leven lang liefde. Met elkaar. Een mooi vooruitzicht, vandaar dat je op je trouwdag er ook wil uitzien als de ‘most bjoetifoel girl in the world’ voor je lief. Met een waardebon van Modevak Atelier Emel kom je langs bij één van de vestigingen. Waar je samen met een bruidsexpert op zoek gaat naar het model voor jou. Uiteraard krijg je de tijd om jouw keuze met vrienden en familie te bespreken. Als het ontwerp naar wens is, wordt het patroon met jouw maten erin getekend en verwerkt. Vervolgens duurt het ongeveer 8 weken voordat jouw droomjurk klaar is.

Modevak Atelier Emel

Bij Modevak Atelier Emel zijn ze bezig met geluk. Liefdesgeluk. En hoe ze hieraan kunnen bijdragen door dé perfecte jurk voor jou te maken. Hier kan je o.a. terecht voor bruidsaccessoires, schoenen en naailessen. Ook wanneer je kleding wil laten vermaken, kun je een beroep doen op de vakkundige handen van Modevak Atelier Emel.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 12 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: maximaal 1 groupon per, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 030 877 0386 of 06 8169 1978, o.v.v. Groupon.
Levertijd: 8 weken levertijd.
Meer info: Bruidsjurken worden op maat gemaakt. € 999 voor de bruidsjurken (op maat gemaakt) uit de collectie op de website. Voor een jurk buiten de collectie om dus eventueel van een foto wordt een meerwaarde gerekend, dit in overleg met het Modevak Atelier Emel. Voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden neem contact op met het atelier. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Modevak Atelier Emel