sluit
Gebruik code LEUK15 en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Mountainboardpark

Ulgersmaweg 147, Groningen

Een dagje zomer-boarden op Mountainboardpark Groningen incl. les en materiaal

Kies optie

In een Notendop

Je wist vast niet dat je kon snowboarden zonder sneeuw en bergen, maar dat kan dus gewoon in het hoge noorden (én met wielen).

Over deze deal

  • Een dagje toegang tot Mountainboardpark
  • Scheur van heuvels en vlieg over schansen op een snowboard met off-road-wielen
  • Te vinden in Noord-Groningen
  • Inclusief les en materiaal

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 12 maanden vanaf het moment van aankoop op zondag (m.u.v. feestdagen). Let op: in de wintermaanden is het park gesloten, bekijk de openingstijden op www.mountainboardpark.nl/het-park/.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: inclusief materiaal (mountainboard en valbescherming), les en begeleiding. Niet geldig i.c.m. andere acties. Ga het fietspad in (links van kringloop Stiefbeen & Zn.), na 150 meter aan de linkerkant vind je de ingang van het park. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Mountainboardpark

Kan je niet wachten op het wintersportseizoen? Of wil je gewoon eens wat nieuws proberen? Kom dan langs bij Mountainboardpark Groningen en ontdek deze nieuwe manier van hard van heuvels gaan (na skiën, snowboarden en zeepkistrijden natuurlijk). Race over heuvels, knal over hobbels en vlieg over schansen op een 'snowboard met wielen'. Op dit board zet je je voeten vast, zoals op een snowboard. Met het grote verschil dat dit board is voorzien van 4 grote off-road-wielen. Hierdoor cross je effectief door de modder. Als je het eng vindt om zonder enige training op een mountainboard te stappen, geven de geoefende werknemers van Mountainboardpark Groningen graag privé- en groepslessen.