Kies optie

In een Notendop

Verken en ontdek het Muiderslot met gebruik van een gratis audiotour langs de Kasteelroute en breng een bezoek aan de historische tuinen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Entree tot het ruim 700 jaar oude Muiderslot en de historische tuinen
  • Incl. audiotour
  • Ticket voor een kind (4 t/m 11 jaar) of een volwassene (vanaf 12 jaar)
  • Kinderen t/m 3 jaar kunnen gratis naar binnen
  • Geldig vanaf 1 oktober t/m 19 november 2021

  • Bezoek het sfeervolle Slotplein en de weidse kasteeltuinen
  • Of doe mee aan een van de vele evenementen of kinderactiviteiten

Heb jij een voorliefde voor ridders, jonkvrouwen en kastelen of ben je gewoon mega geïnteresseerd in een middeleeuwse waterburcht? Rep jezelf dan naar het Muiderslot en ga terug in de tijd. Hier ontdek je alles over de strategische ligging aan het water, de verdediging constructies en het leven in een kasteel. In de historische kasteeltuinen krijg je uitleg over (vergeten) groenten, kruiden, vruchten, planten en bloemen.

Waarom Muiderslot?

Een uitje met het gezin, een leerzaam schoolreisje, een dagje weg met vrienden: genoeg gelegenheden om een bezoekje aan Muiderslot te overwegen. Het imposante slot omringd met water en groen is niet alleen indrukwekkend om te zien, de geschiedenis en het interactieve aspect maken elk bezoek memorabel. De kleintjes leren spelenderwijs over de Middeleeuwen en het leven als ridder of jonkvrouw. En volwassenen kunnen op hun manier de geschiedenis in duiken door naar de audio-tour te luisteren en zich te verwonderen over het indrukwekkende gebouw en de tot in de puntjes verzorgde hoftuin er omheen. Ook het uitzicht over het water en een bezoek aan de stad Muiden zelf zijn ingrediënten voor een geslaagd dagje uit.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 1 oktober t/m 19 november 2021 op alle dagen van de week. Bekijk de actuele openingstijden op https://www.muiderslot.nl/plan-uw-bezoek/openingstijden/. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober 2021 geldt een toeslag van € 2,50 p.p. vanwege het Ridderweekend.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: Reserveren verplicht via https://www.muiderslot.nl/ Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Tijdens grote evenementen kan een toeslag worden gerekend. Check hier vóór je bezoek de agenda van het Muiderslot. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals..
Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Muiderslot

Zeven eeuwen staat het Muiderslot al in het water, uitkijkend over de Vecht, de Zuiderzee (nu het IJsselmeer), delen van Amsterdam, weilanden, molens en de bedrijvigheid in de haven en het stadje Muiden. Het imponerende uitzicht, het sfeervolle Slotplein met terras en de historische tuinen maken het Muiderslot tot een bijzondere locatie om een hele dag door te brengen. Geniet van de vele activiteiten die er plaatsvinden www.muiderslot.nl/agenda.