sluit
Gebruik code MOBILE en geniet van tot wel 20% extra korting op Lokaal, alleen geldig in de Groupon app! Eindigt vannacht! Uitzonderingen mogelijk.

Helikoptervlucht boven Amsterdam

Wil je iets nieuws proberen in je vrije tijd? Met de kortingsbonnen van Groupon kan je nu met een helikoptervlucht boven Amsterdam vliegen. Een ander perspectief om de stad te verkennen en te bezoeken. De kortingsbonnen van Groupon geven je nu de kans om de stad te ontdekken op een volledig andere manier, echt een leuke belevenis die je kan delen met vrienden of familie. Gebruik nu de kortingsbonnen en boek een helikoptervlucht boven Amsterdam. Een niet alledaagse trip natuurlijk maar leuk, spannend en avontuurlijk om uit te proberen en als je kortingsbonnen hebt dan is het zeker de moeite waard. Geniet van een niet alledaagse uitstap en boek nu.

Helikoptervlucht boven Amsterdam met korting

Een plezierige vrijetijdsbesteding met kortingbonnen is een ontdekkinstocht vanuit de lucht te organiseren. Iets om samen met je partner, familie of vrienden te beleven, de stad bezoeken op een geheel andere manier, zien wat de meeste mensen niet zien, vanuit de hoogte. Met kortingsbonnen voor de helikoptervlucht boven Amsterdam kan je nu je vrije tijd juist iets meer geven. Het verkennen van Amsterdam per helikoptervlucht is een mooie gelegenheid om de stad te zien vanuit een geheel ander perspectief. Met kortingsbonnen een helikoptervlucht boven Amsterdam meemaken is een belevenis op zich en aan te raden aan iedereen. Boek nu en beleef een leuke tijd en een avontuurlijk moment waar je nog lang van zal nagenieten.