sluit
TTD Launch

Muziekschool Den Haag

6 locaties

Train je muzikaliteit met één of meerdere privé muziek- of zanglessen bij Muziekschool Den Haag

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode DUO. Eindigt 9-6.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Krijg het gevoel voor piano, gitaar, drum, zang, basgitaar, saxofoon of viool onder de knie met één tot tien privélessen van 30 minuten.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 9,99 voor 1x privé-muziekles naar keuze (waarde € 27,50)
  • € 22,99 voor 3x privé-muziekles naar keuze (waarde € 82,50)
  • € 34,99 voor 5x privé-muziekles naar keuze (waarde € 137,50)
  • € 64,99 voor 10x privé-muziekles naar keuze (waarde € 275)

Krijg het gevoel voor piano, gitaar, drum, zang, basgitaar, saxofoon of viool onder de knie met één tot tien privélessen van 30 minuten.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in. Na inwisseling is je groupon nog 3 maanden geldig op maandag t/m vrijdag (in het weekend mogelijk in overleg).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal één week van tevoren online via http://www.muziekschool-denhaag.nl/inschrijven.html, o.v.v. Groupon en met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Klanten onder de 18 jaar met een ooievaarspas mogen gratis een muziekinstrument uitkiezen ter waarde van € 150. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Muziekschool Den Haag

De Muziekschool is een groep van 14 artiesten die hun passie voor en kennis van muziek graag met je delen. Op diverse locaties in Den Haag en één in Zoetermeer bieden ze een lange 'playlist' met muzieklessen en workshops aan, zodat er voor elke beginnend of gevorderde artiest wel wat bij zit. Piano, gitaar, basgitaar, bandcoaching, performance, djembé, DJ, tekstschrijven, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Op die manier ontwikkel je als nieuweling je creativiteit of til je als gelouterde muzikant je reeds behaalde niveau naar een nóg hoger level. Buiten dat het ontzettend leerzaam is, heeft muziek natuurlijk ook gewoon een positief effect op onze gemoedstoestand en zorgt het voor het nodige zelfvertrouwen. Ervaar het zelf met lessen bij de Muziekschool.