Geen nieuwe meldingen

Na Brasa

Weteringkade 1, Den Haag

Onbeperkt vlees eten met een 'Rodizio Completo'-menu voor 2 tot 10 personen bij Na Brasa

50+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

De bediening loopt rond met grote spiezen vlees en naar wens kan je een stukje op je bord laten afsnijden, keuze uit 10 soorten vlees.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 32,50 voor een onbeperkt ‘Rodizio Completo’-menu voor 2 pers. (waarde € 59)
  • € 62,50 voor een onbeperkt ‘Rodizio Completo’-menu voor 4 pers. (waarde € 118)
  • € 154 voor voor een onbeperkt ‘Rodizio Completo’-menu voor 10 pers. (waarde € 295)

Met het ‘Rodizio Completo’-menu kan je onbeperkt vlees eten. De bediening, ‘passadores’ genaamd, komen met een grote spies met vlees langs de tafel en snijden een stuk voor je af. In totaal komen er tien soorten vlees langs waar je onbeperkt uit kan kiezen. Het menu is Inclusief saladebar, friet en gebakken banaantjes.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen en speciale themadagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Maximaal 10 personen per reservering. Op donderdag t/m zondag heb je de keuze uit twee shifts: tussen 16.00 - 19.45 uur (aanvang uiterlijk 17.15) en 20.00 - 00.00 uur (aanvang uiterlijk 20.15 uur). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Na Brasa

Na Brasa is een nieuw Braziliaans restaurant in het centrum van Den Haag. Het restaurant onderscheidt zich door de unieke manier van bediening die een grote populariteit geniet in Zuid-Amerika: gaucho's zwieren rond met grote spiezen met verschillende soorten vlees. Zodra je een seintje geeft zetten ze de spies op je bord en snijden een stuk voor je af. Op vrijdag en zaterdag zijn er live samba-shows en op zondag is er live muziek.